Τα χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα τζαμιών θα απογειώσουν το στολισμό σας
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Τα χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα τζαμιών θα απογειώσουν το στολισμό σας

November 19, 2021

author:

Parenting.gr

Τα χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα τζαμιών θα απογειώσουν το στολισμό σας

Ποιος δεν έχει αναμνήσεις από τα παιδικά του χρόνια και τα αυτοκόλλητα που ήθελε να κολλήσει σε όλο το σπίτι και δεν το επέτρεπαν οι γονείς. Συχνά, τα αυτοκόλλητα γινόντουσαν αφορμή για καβγάδες και φωνές αλλά και αιτία να καταστραφούν έπιπλα και ξύλινες ντουλάπες. Οι γονείς δεν καταλάβαιναν γιατί χρειαζόμαστε τόσα πολλά ενώ εμείς δεν μπορούσαμε να εξηγήσουμε ότι τελικά τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια δεν ήταν ποτέ αρκετά.

Ωστόσο, στο μυαλό των γονιών (και στην πραγματικότητα όπως αποδείχτηκε) υπήρχαν μόνο δύο είδη αυτοκόλλητων. Εκείνα που ξεκολλάνε δύσκολα και αφήνουν σημάδια (ή καταστρέφουν τα έπιπλα) και εκείνα που ξεκολλάνε εύκολα, δεν χαλάνε τις επιφάνειες και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Με άλλα λόγια, τα αγαπημένα όλων!

Ευτυχώς σχεδόν όλα τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα των Χριστουγέννων ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως φέτος τα Χριστούγεννα οφείλετε (και οφείλουμε) να  αφήσουμε τα παιδιά ελεύθερα να εκφραστούν δημιουργικά και να κολλήσουν αυτοκόλλητα σε οποιοδήποτε τζάμι  ή γυάλινη επιφάνεια του σπιτιού. Όλα αυτά χωρίς καμία ανησυχία μήπως «χαλάσει» κάτι μέσα στο σπίτι.

Θέλετε να ακούσετε και κάτι ακόμα καλύτερο;  Παρόλο που τα διακοσμητικά Χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα διατίθενται ήδη σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές που θα μπορούσατε έυκολα να μπερδέψετε με εκείνες της χονδρικής, μπορείτε να τα ξαναχρησιμοποιήσετε τον επόμενο χρόνο! Ακριβώς δηλαδή όπως κάνετε και με τα υπόλοιπα Χριστουγεννιάτικα είδη του σπιτιού σας. Τα παιδιά  είναι σίγουρο πως θα «κολλήσουν» με τα φετινά Χριστούγεννα και θα ευχαριστηθούν.