Τα ρούχα της εγκυμοσύνης στα χρόνια της… κρίσης!
ΜΟΔΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

Τα ρούχα της εγκυμοσύνης στα χρόνια της… κρίσης!

August 12, 2019

author:

Parenting.gr

Τα ρούχα της εγκυμοσύνης στα χρόνια της… κρίσης!

Αν είσαι πολύ νέα μαμά αυτό που σε προβληματίζει κυρίως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου σε σχέση με τα ρούχα είναι ότι θέλεις να είναι μοντέρνα, άνετα και  κατάλληλα και κυρίως να μη κοστίζουν πολύ.
Δεν θέλεις και δεν μπορείς να ξοδεύεις πολλά χρήματα για ρούχα ενώ μόλις υπολογίσεις το χρονικό διάστημα που θα τα φοράς, βλέπεις τελικά ότι είναι ακριβά ρούχα. Έτσι μια γκαρνταρόμπα εγκυμοσύνης ακριβή δεν έχει νόημα πια αφού σε bazaar ρούχων που διοργανώνονται πολλά κυρίως στο κέντρο της Αθήνας μπορείς να βρεις ρούχα ακόμη και για νέες εγκυμονούσες. Τα bazaar ρούχων και οι ανταλλαγές ρούχων second hand κερδίζουν συνεχώς έδαφος καθώς συνέβαλε σε αυτό και η οικονομική κρίση αλλά και το νεανικό lifestyle που συνδυάζει την αγορά των ρούχων με μικρά happenings ή events που γίνονται στους χώρους των bazaar.
Μπορείς λοιπόν να βρεις υπέροχα παντελόνια με μπάσκα, φόρμες εγκυμοσύνης, σαλοπέτες αλλά και «ακριβά και επώνυμα» μακριά φορέματα ειδικά ραμμένα για εγκύους. Σε αυτά τα bazaar θα βρεις επίσης και μια σειρά από νεανικά αξεσουάρ. Ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα μαντίλι, ένα όμορφο χρωματιστό καλσόν, κάνουν τη διαφορά, μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα και δεν το πετάμε μετά την εγκυμοσύνη μας. Συνδύασε τα όλα με τα ρούχα που θα επιλέξεις, απόλαυσε έναν ωραίο χυμό όσο περιπλανιέσαι ανάμεσα στις κρεμάστρες και κυρίως κάντο με παρέα!. Έτσι όλη η γυναικεία ομάδα που θα κατέβει στο κέντρο θα ικανοποιηθεί από όλα όσα μπορεί να διαλέξει σε τιμές απίστευτες.
Στα περισσότερα bazzar τα ρούχα είναι σε πολύ καλή ποιότητα και τα βρίσκεις στο περίπου 1/10 της τιμής των καταστημάτων, καθώς πολλά από αυτά κοστίζουν από 5 μέχρι το πολύ, 30 ευρώ!

Δες επίσης εδώ τον οδηγό ντυσίματος για την εγκυμοσύνη!

Originally posted 2014-10-06 19:14:01.