Ταλιατέλες με σάλτσα μπολονέζ ή αλλιώς Μακαρόνια με κυμά!

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

Θα χρειαστείτε περίπου μισό κιλό μοσχαρίσιο κιμά.

Σοτάρετε τον κιμά σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει, προσθέτετε ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μια λιωμένη σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένες πιπεριές και καρότα και λίγο συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας.

Σβήνετε με νερό, αλατοπιπερώνετε και αρωματίζετε με γαρύφαλλο.

Αφήνετε τη σάλτσα να σιγοβράζει μέχρι να δέσει και παράλληλα βράζετε τις ταλιατέλες σε ένα κατσαρολάκι, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Στο σερβίρισμα, εάν επιθυμείτε ρίχνετε τριμμένη παρμεζάνα και φρασκοτριμμένο πιπέρι
* Το μοσχαρίσιο κρέας είναι  άριστη πηγή πρωτεϊνών και σιδήρου και συνίσταται να καταναλώνεται τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα.

The post Ταλιατέλες με σάλτσα μπολονέζ ή αλλιώς Μακαρόνια με κυμά! appeared first on Mommy.gr.

Περισσότερα άρθρα