Στολίστε το παιδικό δωμάτιο με Αγ. Βασίληδες και Χιονάνθρωπους
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Στολίστε το παιδικό δωμάτιο με Αγ. Βασίληδες και Χιονάνθρωπους

November 19, 2021

author:

Parenting.gr

Στολίστε το παιδικό δωμάτιο με Αγ. Βασίληδες και Χιονάνθρωπους

Οι περισσότερες μαμάδες κάθε Χριστούγεννα ακούν την ίδια γκρίνια από τα παιδιά. Γιατί δεν βάλαμε το δέντρο στο δωμάτιο μου ή Γιατί δεν στολίσαμε το κρεβάτι μου και άλλες ανάλογες απορίες.

Συνήθως η απάντηση είναι γιατί το δέντρο δεν χωράει στο δωμάτιο ή γιατί το δέντρο είναι για όλους. Παρόλα αυτά, το παράπονο μένει και ο μόνος τρόπος για να μην μείνουν τα παιδιά στενοχωρημένα είναι να βρείτε άλλες ιδέες, οικονομικές μεν, δημιουργικές δε.

Φουσκωτά στολίδια

Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και μεγέθη. Αποτελούν εξαιρετική ιδέα γιατί έχουν όγκο και γιατί ακόμα και ένα κομμάτι μπορεί να στολίσει υπέροχα το παιδικό δωμάτιο. Διαλέξτε ανάμεσα σε απλό Άγιο Βασίλη ή ελαφάκι ή σε έναν ωραίο συνδυασμό  των δυο.

Μεγάλα πάνινα παιχνίδια

Μπορείτε να βάλετε δυο ή τρεις μεγάλους πάνινους κούκλους Άγιο Βασίλη ή Χιονάνθρωπο  στο χώρο και να αλλάξετε αμέσως το στιλ του παιδικού δωματίου. Εάν μάλιστα στολίσετε το κρεβατάκι με Χριστουγεννιάτικα μαξιλάρια και την πόρτα με μια υπέροχη μπότα, τότε θα έχετε ένα ευχαριστημένο παιδί.

Μια ωραία ιδέα είναι να αφήνετε μικροδωράκια ή ζαχαρωτά στην μπότα και να του χαρίζετε κέθ ημέρα μικρές εκπλήξεις!

Μικρά Χριστουγεννιάτικά δέντρα

Τέλος, μπορείτε να τους κάνετε το χατίρι και να αγοράσετε δεντράκια μικρά στολισμένα. Με άλλα λόγια, να επιλέξετε ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο μέγεθος τους και στο μέγεθος του δωματίου τους. Το γεγονός ότι τα στολίδια είναι κολλημένα επάνω στο δεντράκι, είναι και ασφαλές για το παιδί.