Στιγμές με το παιδί που κάθε γονιός έχει ζήσει!
ΒΡΕΦΟΣ ΝΗΠΙΟ ΠΑΙΔΙ

Στιγμές με το παιδί που κάθε γονιός έχει ζήσει!

September 24, 2019

author:

Parenting.gr

Στιγμές με το παιδί που κάθε γονιός έχει ζήσει!

Υπάρχουν τόσες πολλές στιγμές στη ζωή σας ως γονείς που θα θέλετε να θυμάστε για πάντα γιατί είναι μοναδικές και γιατί  είναι η πολύτιμη  κληρονομιά από τα παιδιά σας! Υπάρχουν όμως και οι στιγμές που λίγο πολύ τις ζούνε όλοι οι γονείς και τις αναγνωρίζουν και σε άλλες οικογένειες!

Η πρώτη στιγμή μόνοι σας με το μωρό
Όταν έρχεται το μωράκι σας στον κόσμο είναι η πιο συγκινητική μέρα. Όταν όμως είναι η ώρα να φύγετε από το μαιευτήριο είναι ίσως ή πιο τρομακτική στιγμή! Τώρα θα είστε μόνοι σας σπίτι με το μωρό και αυτές οι πρώτες ώρες είναι περίεργες και πρωτόγνωρες! Και συμβαίνει σχεδόν σε όλους! Είναι πραγματικά πρόκειται να σας φέρει αυτό το σπίτι το μωρό.
Όταν κάνετε κάτι αστείο για να γελάσει το μωρό! 
Πριν το μωρό δε θα κάνατε αυτή τη γελοία γκριμάτσα ή αυτήν την περίεργη φωνή. Όμως όλοι οι γονείς έχουν στιγμές που κάνουν κάτι αστείο μόνο και μόνο για να γελάσει το μωρό τους!
Όταν το παιδί έχει ένα ξέσπασμα
Στους περισσότερους γονείς έχει τύχει- αν όχι σε όλους- να βιώσουν ένα ξέσπασμα από το μικροσκοπικό πιτσιρίκι και μάλιστα σε δημόσιο χώρο. Η τσιρίδα και το ουρλιαχτό είναι αυτά που θα θέλανε οι πιο πολλοί γονείς να ξεχάσουν γιατί ένιωσαν ντροπή και αμηχανία που το δεν μπορούσαν να ελέγξουν το βλαστάρι τους! Τι να κάνεις όμως; Συμβαίνει σχεδόν σε όλους!
Όταν συνειδητοποιείτε ότι σας μοιάζει
Παρατηρείτε τις αλλαγές όσο το παιδί σας μεγαλώνει και συνήθως βλέπετε και τις ομοιότητες που έχει με τους γονείς του, δηλαδή εσάς! Αυτή η στιγμή είναι πολύ συγκινητική και τη ζουν όλοι οι γονείς!
Οταν σας αγκαλιάζει
Όμως η πιο μοναδική και υπέροχη στιγμή ως γονιός είναι όταν νιώθετε τα χεράκια από το μικρό μπόμπιρα ή από τη μικρή νεράιδά σας να σας αγκαλιάζουν με στοργή και τρυφερότητα! Αυτή η στιγμή είναι σίγουρα ανεκτίμητη και την έχει ζήσει κάθε γονιός με χαμόγελο και ζεστασιά! Είναι εκείνη η στιγμή που ξέρεις ότι το παιδί σου είναι η μεγαλύτερη δημιουργία και επιτυχία της ζωής σου!

Διάβασε επίσης:

10 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι καλύτερη μητέρα απ’ όσο νομίζεις!

8 πράγματα που οι μπαμπάδες δεν πρέπει να πουν στις νέες μαμάδες

10 πράγματα για τους γονείς που δεν είναι γραμμένα σε κάποιο βιβλίο!

Originally posted 2016-05-10 10:33:15.