Γεύση και δύναμη: Σούπα Βελουτέ με Σπανάκι
Ξεπλένετε καλά το σπανάκι, σοτάρετε σε μέτρια φωτιά και μετά το βράζετε για λίγη ώρα.
Στη συνέχεια προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, χυμό λεμονιού (προαιρετικά) και μοσχοκάρυδο.
Μέτα τα ανακατεύετε όλα αυτά μαζί στο μπλέντερ, μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα.
Δοκιμάζετε και τεστάρετε αν θέλει και άλλο αλάτι, πιπέρι ή μοσχοκάρυδο. Για περισσότερη γεύση, σερβίρετε με κρουτόν και φέτα.
*Το σπανάκι είναι η απόλυτη σούπερ τροφή και βοηθάει στη ρύθμιση της αρτηριακής πιέσης, στην ομαλή λειτουργία του εντέρου και στην καλύτερη οξυνόνωση του οργανισμού.
Originally posted 2019-04-02 01:44:51.