Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Το καλοκαίρι θα έρθει στον κόσμο το 4ο παιδί τους!
LIFESTYLE ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Το καλοκαίρι θα έρθει στον κόσμο το 4ο παιδί τους!

August 16, 2020

author:

Parenting.gr

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Το καλοκαίρι θα έρθει στον κόσμο το 4ο παιδί τους!

Ήταν σχεδόν βέβαιο ότι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θα αποκτήσουν κι άλλο παιδί. Το ζευγάρι είχε εκφράσει

πολλές φορές δημόσια την επιθυμία του να αποκτήσει και 4ο μωράκι. Τρία χρόνια μετά την γέννηση της μικρής τους κόρης, έγινε γνωστή η είδηση ότι η οικογένεια Ρουβά θα αποκτήσει ένα ακόμη μέλος.

Τον Ιανουάριο του 2013 που ήρθε στον κόσμο η Αριάδνη, ο μαιευτήρας της Κάτιας, Ελπιδοφόρος Δουράτσος είχε δηλώσει στο TLIFE: “Είμαι σαν μέλος της οικογένειας πια και σίγουρα θα πάμε και για το τέταρτο”. Κάτι που επιβεβαιώθηκε!

Η Κάτια θα γεννήσει στις αρχές του καλοκαιριού και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το 4ο παιδί της. Το ίδιο και ο Σάκης!

Οι δυο τους θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σε αυτή την εγκυμοσύνη, παρόλο που η μέλλουσα μανούλα είχε στείλει το δικό της μήνυμα στο party γενεθλίων του κορυφαίου Έλληνα σταρ.
Η Αναστασία γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2008
Τον Ιανουάριο του 2013 ήρθε στον κόσμο η Αριάδνη
Τον Οκτώβριο του 2011 γεννήθηκε Αλέξανδρος

Τότε, είχε πει ότι το δώρο του θα ερχόταν σε μερικούς μήνες (δες εδώ) και έκανε πολλούς να αναρωτηθούν τι εννοεί. Οι δημόσιες εμφανίσεις της που ακολούθησαν δεν άφηναν όμως κανένα περιθώριο αφού η Κάτια παρόλο που επέλεγε φαρδιά ρούχα παρέμεινε στιλάτη και όμορφη. Άλλωστε δεν έχει πάρει πολλά κιλά και δεν θα μπορούσε κανείς να διακρίνει, μέχρι σήμερα, την εγκυμοσύνη της.
Η απουσία της από το πλευρό του Σάκη στις τελευταίες βραδινές του εξόδους δεν ήταν τυχαία. Η ίδια κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις γιατί ξέρει ότι είναι σημαντικό να ξεκουράζεται και να κοιμάται αρκετά στην κατάστασή της. Η επόμενη, θα είναι σίγουρα αυτό που όλοι περιμένουν…

Πηγή: gossip.gr

Διαβάστε επίσης:

Έγκυος η Αν Χάθαγουέι

Και άλλο παιδί υιοθέτησε η Αντζελίνα Τζολί

Originally posted 2016-03-10 11:10:16.