Πώς ορίζουν οι άνδρες το καλό σεξ και πώς οι γυναίκες..
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς ορίζουν οι άνδρες το καλό σεξ και πώς οι γυναίκες..

June 13, 2020

author:

Parenting.gr

Πώς ορίζουν οι άνδρες το καλό σεξ και πώς οι γυναίκες..

Πώς oρίζουν οι Άνδρες το καλό σεξ

Ένας άνδρας γενικά χρειάζεται τρεις προϋποθέσεις για να είναι καλό το σεξ. Η πρώτη είναι η σεξουαλική ενέργεια της παρτενέρ του προς αυτόν. Αντλεί ενέργεια από τη σύντροφό του όταν εκείνη του δείχνει ένα μεγάλο πάθος για να ικανοποιηθεί σεξουαλικά. Τίποτα δεν ανάβει έναν άντρα περισσότερο από μία παρτενέρ της οποίας η σεξουαλική όρεξη γι ‘αυτόν είναι πραγματικά ισχυρή.

Το δεύτερο είναι ότι θέλει οπωσδήποτε να ικανοποιήσει την σύντροφό του. Αισθάνεται μεγάλη ικανοποίηση γνωρίζοντας ότι παρέχει σεξουαλική ικανοποίηση για τη σύντροφό του. Αυτό λειτουργεί και ανάποδα. Οι άνδρες υποφέρουν από το “άγχος απόδοσης” και βρίσκονται σε αμηχανία αν αντιληφθούν ότι δεν ικανοποιούν τη σύντροφό τους.

Το τρίτο είναι ένας έντονος οργασμός που απελευθερώνει όλη τη σεξουαλική ενέργειά του. Κατά γενικό κανόνα, όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνει ένας άνδρας με διάφορες μορφές σεξουαλικής διέγερσης πριν από τον οργασμό, τόσο πιο έντονο οργασμό θα έχει. Για έναν άντρα, το τέλειο σεξ περιλαμβάνει μια παθιασμένη παρτενέρ που εκείνος καταφέρνει να την ικανοποιήσει εντελώς και καταλήγει σε έναν εκρηκτικό οργασμό.

Πώς oρίζουν οι Γυναίκες το καλό σεξ

Οι περισσότερες γυναίκες περιλαμβάνουν επίσης έναν οργασμό (ή δύο ή τρεις) στον ορισμό του καλού σεξ, αλλά τους είναι πολύ σημαντική και η όλη εμπειρία. Ξεκινά με ρομαντισμό, ενώ τα ρούχα είναι ακόμα στη θέση τους και συνεχίζεται και μετά τον ανδρικό οργασμό – αρκεί να υποκαταστήσουμε τον ύπνο με αγκαλιές!

Μια κοινή κατηγορία από γυναίκες για τους άντρες είναι ότι είναι πάντα σε μια βιασύνη για να φτάσουν στο τελικό αποτέλεσμα. Οι γυναίκες χρειάζονται χρόνο για να ζεσταθούν τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά, ώστε να απολαύσουν πραγματικά το σεξ. Δεν είναι ασυνήθιστο για πολλές γυναίκες να χρειαστούν 40 λεπτά για να φτάσουν σε οργασμό και μπορούν να αισθάνονται αμήχανα γι ‘αυτό και να μην απολαύσουν τη διαδικασία, ακόμη και να προσποιηθούν οργασμό για να ικανοποιήσουν τον σύντροφό τους. Σε μια έρευνα του τι θέλουν οι γυναίκες από τους άνδρες τους στο κρεβάτι, 22% είπαν ότι θέλουν περισσότερο στοματικό σεξ, το 32% θέλουν να “ακούνε περισσότερα λόγια αγάπης”, 35% δήλωσαν ότι ήθελαν περισσότερα ερωτικά παιχνίδια και 28% είπαν ότι ήθελαν οι άνδρες τους να διαρκούν περισσότερο. Το τέλειο σεξ για τις γυναίκες αρχίζει σιγά-σιγά, προχωράει σιγά-σιγά, και συνεχίζει και μετά τον οργασμό.

Διαβάστε επίσης:

Sexy εσώρουχα: πως τα διαλέγουμε!

5 πράγματα που όλοι οι μπαμπάδες εύχονται να ήξεραν οι μαμάδες

Originally posted 2015-09-27 14:58:01.