Πώς να φτιάξετε μόνοι σας τις μπομπονιέρες βάπτισης
LIFESTYLE ΒΑΦΤΙΣΗ & ΓΑΜΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Πώς να φτιάξετε μόνοι σας τις μπομπονιέρες βάπτισης

March 22, 2020

author:

Parenting.gr

Πώς να φτιάξετε μόνοι σας τις μπομπονιέρες βάπτισης

Συνήθως αυτό που φτιάχνουμε μόνοι μας είναι και πιο άξιο θαυμασμού. Γιατί εργαστήκαμε για να το φτιάξουμε κια βάλαμε και όλη μας την αγάπη! Οι μπομπονιέρες για τη βάφτιση933c788a086aebaf43df061ca4ad585b ενός μωρού 186430739εκφράζουν στους καλεσμένους την ευγνωμοσύνη από τους γονείς προς αυτούς που παραυρέθηκαν στη βάφτιση και ότι δέχονται με χαρά τις ευχές τους. Άρα η μπομπονιέρα είναι ένα δείγμα επικοινωνίας και σεβασμού ανάμεσα στους γονείς και στους καλεσμένους κι επειδή πρόκειται για βάφτιση θα ήταν καλό να είναι και χαριστωμένη!

Μπορείτε πολύ εύκολα και οικονομικά να φτιάξετε μόνοι σας τις μπομπονιέρες της βάφτισης!

Πρώτα πρώτα επιλέξτε τα χρώματα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε που καλό θα ήταν να ταιριάζει και με το υπόλοιπο θέμα της βάπτισης.ad_wedding_favors

Έπειτα επιλέξτε αν θα βάλετε μέσα κουφέτα ή καραμέλες όπως συνηθίζεται τελευταία!

100PCS-LOT-baby-font-b-boy-b-font-baby-girl-Bookmark-baby-shower-party-font-bΑμέσως μετά σκεφτείτε που θα θέλατε να βάλετε τα κουφέτα. Κάποιες ιδέες είναι: σε όμορφα κομψά βαζάκια, σε ύφασμα, σε πουγκί, σε χάρτινο κουτί, ή σε υφασμάτινες κατασκευές.

Επίσης πολλές φορές οι μπομπονιέρες έχουν και κάποιο δώρο.  Θέλετε να δέσετε μαζί ένα αναμνηστικό που θα το κρατήσει ο καλεσμένος; Αν ναι υπάρχουν πολλά και οικονομικά τα οποία μπορείτε να τα προμηθευτείτε από καταστήματα χονδρικής. Για παράδειγμα μπορείτε να φτιάξετε ένα εύκολο κόσμημα από ματάκι, διάφορες χάντρες, να πάρετε μερικές κηρομπογιές ή ξυλομπογιές και  να τις δέσετε με μια όμορφη κορδέλα για τους μικρού καλεσμένους, ένα βαζάκι με γλυκό του κουταλιού, ένα μικρό γλαστράκι, ή ένα αημένιο σχέδιο για μπρελόκ.il_fullxfull.472889844_u2hg x354-q80Έπειτα το δωράκι που έχετε επιλέξει το δένετε με κάποια όμορφη κορδέλα ή σπάγγο με τα κουφέτα. Για παράδειγμα αν επιλέξετε να βάλετε τα κουφέτα σε βαζάκι μπορείτε να δέσετε ένα σπάγγο γύρω του με ένα ασημένιο- αλουμινένιο καραβάκι. Ή μπορείτε να βάλετε τα κουφέτα σε ένα υφασμάτινο πουγκάκι και να τα δέσετε σε ένα γλαστράκι.

Ακόμη μπορείτε να μαζέψετε πέτρες και να τις ζωγραφίσετε. Εάν έχετε και παιδιά που θέλουν να βοηθήσουν ακόμα καλύτερα! Δε χρειάζεται να είστε ζωγράφος, η δημιουργικότητα μπορεί να φέρει απίθανα αποτελέσματα! Έπειτα δέστε γύρω από την πέτρα ένα σπάγγο με  ένα τούλι που θα έχει τα κουφέτα!Original_Rubyellen-Bratcher-petite-pie-party-favors-wrapped-pies_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960

 

8dcceb4017e08d2f28b02d2eb800738cΌλα εξαρτώνται από το οικονομικό σας budget και το χρόνο που μπορείτε να διαθέσετε.

Πάντως η κατασκευή της μπομπονιέρες από εσάς μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα να σας δώσει χαρά και επίσης μπορείτε να βάλετε και τους φίλους σας στο παιχνίδι και να τις ετοιμάσετε όλοι παρέα!

Originally posted 2015-07-13 04:40:25.