Ιδέες για να φτιάξετε μόνοι σας τα προσκλητήρια της βάπτισης
LIFESTYLE ΒΑΦΤΙΣΗ & ΓΑΜΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ιδέες για να φτιάξετε μόνοι σας τα προσκλητήρια της βάπτισης

March 17, 2020

author:

Parenting.gr

Ιδέες για να φτιάξετε μόνοι σας τα προσκλητήρια της βάπτισης

imagesΉρθε η στιγμή να οργανώσετε τη βάφτιση του μωρού και ως συνήθως έχετε πάθει σύγχυση με τις έτοιμες επιλογές σε προσκλητήρια τα οποία σας κοστίζουν παραπάνω από αυτά που θέλατε; Τολμήστε και φτιάξτε τα μόνοι σας!

Favour-Haven-Seeded-Paper-560x432Υπάρχουν κάποια βήματα που μπορείτε να εφαρμόσετε για να οργανωθείτε καλά και να φτιάξετε μόνοι σας τα προσκλητήρια!

Καταρχήν πρέπει να κάνετε μια λίστα με τους καλεσμένους σας και να δείτε πόσα προσκλητήρια θα χρειαστεί να φτιάξετε.

Έπειτα κάντε μια έρευνα αγοράς για το χαρτί και τους φακέλους που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.violette_invitation_brides_fine_wedding_papers_primary

 

Για παράδειγμα πρέπει να σκεφτείτε τι στυλ θέλετε:  Να είναι παιχνιδιάρικο; Ρομαντικό, vintage, οικολογικό , έντονο, απλό;

Επίσης το προσκλητήριο θα ήταν καλό να ταιριάζει με το στολισμό της βάφτισης και τις μπομπονιέρες.

Σκεφτείτε το μέγεθος του προσκλητηρίου και το σχήμα. Αν θέλετε κάτι οικονομικό ποριμήστε τα μικρά μεγέθη και τα απλά τετράγωνα σχήματα γενικά.

Μια εναλλακτική και άκρως οικονομική λύση για τους λάτρεις της τεχνολογίας έιναι να στείλετε την πρόσκληση με email ή μέσω event. Αυτό αφορά τους γονείς που είναι υπέρ της απλότητας κια της τεχνολογίας και δε θέλουν να καλέσουν πολύ κόσμο ώστε να μπορούν να το επιβεβαιώσουν και με ένα τηλέφωνο!

Έπειτα αφού καταλήξετε στο στυλ ψάξτε online σε καταστήματα για να προμηθευτείτε το χαρτί και τους φακέλους.

Το επόμενο βήμα είναι να βρείτε το κείμενο! Και πάλι είναι καλό να ταιριάζει με το στυλ του στολισμού και της όλης διαδικασίας! Υπάρχουν ελεύθερα στο διαδίκτυο κείμενα χαριστωμένα, κείμενα απλά, ποιηματάκια ή ταργουδάκια ή απλώς σκεφτείτε εντελώς το δικό σας που συνήθως είναι και το πιο ταιριαστό!il_340x270.386748273_jd83

Γράψτε κάτω από το κείμενο τα στοιχεία για τη βάφτιση, την εκκλησία, την ώρα, τα ονόματα των γονιών και του νονού. Επισης εάν πραγματοποιήσετε κάποια εκδήλωση αναφέρετε και αυτήν.
Εάν θέλετε μπορείτε να βάλετε και κάποιο σχέδιο να τυπωθεί μαζί με το κείμενο ή μια ζωγραφιά!

Πληκτρολογήστε όλο το κείμενο και αποθηκεύστε το σε ηλεκτρονική μορφή.download

Κάντε έρευνα αγοράς για τυπογραφεία ή φωτοτυπεία που θα σας τυπώσουν τα προσκλητήρια σε οικονομική τιμή και με επαγγελματικό τρόπο.

Έπειτα μπορείτε να στολίσετε το φάκελο ή το χαρτί με ό, τι θέλετε. με κορδέλες, κουμπιά, αυτοκόλλητα κλ.

Επίσης μπορείτε να τυπώσετε το κείμενο σε ένα ριζόχαρτο και να το τυλίξετε με μια κορδέλα σε πάπυρο.red_white_invitation_cards_baptism

Εάν επιθυμείτε κάτι πιο πολύπλοκο σε κατασκευή μπορείτε να κόψετε χαρτόνια σε διάφορα σχήματα αφού έχει τυπωθεί επάνω τους το κείμενο και να το κολλήσετε σε ξυλάκια. Ή να φτιάξετε διάφορες κατασκευές από το χαρτόνι όπως καραβάκια ή παγωτά!

Μια άλλη ιδέα είναι να επιλέξετε μια χαριστωμένη ή αστεία φωτογραφία του μωρού και να τη φτιάξετε ως πρόσκληση. Σε αυτήν την περίπτωση θα σας χρειαστούν λίγες παραπάνω γνώσεις γραφιστικής!       DSC_4406

Τέλος μια άλλη ιδέα είναι αντί για φακέλους να προμηθευτείτε όμορφα και κομψά κουτιά στο μέγεθος που θέλετε και αν βάλετε μέσα το προσκλητήριο!

Διαβάστε επίσης:

DIY: Προσκλητήρια για την βάφτιση!

Τα δικαιολογητικά για την βάπτιση του παιδιού σας

3 υπέροχες ιδέες για προσκλητήρια βάπτισης

 

 

Originally posted 2015-07-09 04:31:41.