Πώς να διαλέξω και να οργανώσω ένα θεματικό παιδικό πάρτι;
LIFESTYLE ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ

Πώς να διαλέξω και να οργανώσω ένα θεματικό παιδικό πάρτι;

January 26, 2020

author:

Parenting.gr

Πώς να διαλέξω και να οργανώσω ένα θεματικό παιδικό πάρτι;

Θέλεις να διοργανώσεις ένα πρωτότυπο πάρτι, με ένα τρελό θέμα και δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις την οργάνωση; Διάβασε τις συμβουλές που ακολουθούν και το θεματικό σου πάρτι θα γίνει παιχνιδάκι!

1. Εξέτασε τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι του παιδιού σου που γιορτάζει

  • Αν το παιδί είναι φανατικός οπαδός μιας συγκεκριμένης αθλητικής ομάδας για παράδειγμα, ο χώρος του πάρτι θα μπορούσε να διακοσμηθεί με χαρτόνια και μπαλόνια στα χρώματα της ομάδας αυτής, ενώ μπορείς να κρεμάσεις και αφίσες με τους παίκτες της ομάδας αυτής.
  • Επίσης, το αγαπημένο χρώμα του παιδιού θα μπορούσε να υποστηρίξει το θέμα. Το ροζ της πριγκίπισσας θα ξετρελάνει ένα μικρό κορίτσι, αλλά και το μοτίβο της παραλλαγής ίσως να αPage_Photo_Birthday_Kids (1)ρέσει πολύ σε ένα αγόρι.
  • Ακόμα, τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, αλλά και λογοτεχνικά έργα προσφέρονται για να αποτελέσουν θέμα για ένα πάρτι. Μπορείς να ζητήσεις από τα άλλα παιδιά μα έρθουν ντυμένα σαν χαρακτήρες της τηλεοπτικής εκπομπής, της ταινίας ή του βιβλίου. Μια εύκολη ιδέα είναι η οντισιόν ενός τραγουδιστικού ριάλιτι με χρήση καραόκε.

2. Διάλεξε τον χώρο.

Αν υπάρχει ένας χώρος που θα ταίριαζε γάντι στο θέμα του πάρτι, προσπάθησε έγκαιρα να τον νοικιάσεις. Να θυμάσαι ότι μερικοί χώροι ίσως να είναι πιο πολυσύχναστοι σε συγκεκριμένες εποχές του χρόνου, όπως για παράδειγμα οι νεροτσουλήθρες μια Κυριακή του Αυγούστου, οπότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις αρκετά νωρίς με τους υπευθύνους.αρχείο λήψης

3. Κάνε έρευνα αγοράς στα καταστήματα για τις διακοσμήσεις πολύ πριν από το πάρτι.

Ξεκίνα λοιπόν την αναζήτηση το συντομότερο αφού αποφασίσεις σχετικά με το θέμα. Αν έχεις επιλέξει σαν θέμα τη ζούγκλα, και ξεκινήσεις να ψάχνεις μόλις μια ημέρα πριν, τότε ίσως να μην μπορέσεις να βρεις κατάλληλα για την ηλικία αντικείμενα. Γενικά, ψώνισε έγκαιρα και μην το παρακάνεις με την ποσότητα.

4. Επιβεβαίωσε ότι όλοι οι επισκέπτες γνωρίζουν το θέμα του πάρτι.

Γι’ αυτό θα πρέπει να συμπεριλάβεις τις λεπτομέρειες στις προσκλήσεις του πάρτι. Επιπλέον, αν το πάρτι αποτελεί πρόσφορο μέσο για ειδικά κοστούμια, μπορείς να παροτρύνεις για παράδειγμα τους επισκέπτες να ντυθούν καουμπόηδες σε ένα πάρτι με θέμα την Άγρια Δύση.

5. Φρόντισε το φαγητό να ταιριάζει με το θέμα.kids_party

Μπορείς να επιδιώξεις οι διακοσμήσεις που θα κάνεις στα πιάτα να ταιριάζουν με την θεματολογία του πάρτι. Το ίδιο ισχύει και για τα σκέυη που θα χρησιμοποιήσεις. Αν το θέμα του πάρτι είναι τα λουλούδια, μπορείς να σερβίρεις τα σνακ σε καθαρά γλαστράκια και να σχηματίσεις λουλούδια με τα κομμένα φρούτα στις πιατέλες.

 

Διάβασε επίσης: Προγραμματίζοντας δραστηριότητες για το παιδικό πάρτι

Originally posted 2015-06-01 04:28:38.