Πώς θα κατασκευάσεις μια ξεχωριστή υφασμάτινη πρόσκληση γενεθλίων!
LIFESTYLE ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ

Πώς θα κατασκευάσεις μια ξεχωριστή υφασμάτινη πρόσκληση γενεθλίων!

June 19, 2019

author:

Parenting.gr

Πώς θα κατασκευάσεις μια ξεχωριστή υφασμάτινη πρόσκληση γενεθλίων!

Αν θέλεις μια μοναδική και αξιαγάπητη πρόσκληση για το παιδικό πάρτι του παιδιού σου,ειδικά αν έχει θέμα – πιτζάμα πάρτι,να μια υπέροχη πάνινη κατασκευή! Η πρόσκληση αποτελείται από δυο τμήματα: την υφασμάτινη θήκη – υπνόσακο και την χαρτονένια κάρτα. Αρχικά, θα δούμε πως φτιάχνουμε το εξωτερικό τμήμα.
sleepover_party_invite_22-500x500
Για κάθε πρόσκληση, θα χρειαστείς από ένα κομμάτι ύφασμα διαστάσεων 22×22 cm και από ένα κομμάτι fleece διαστάσεων 20×20 cm. Εμείς επιλέξαμε ένα έντονο ροζ χρώμα, κατάλληλο για μικρό κοριτσάκι, όμως εσύ μπορείς να διαλέξεις το αγαπημένο χρώμα του παιδιού σου ή όποιο ύφασμα σου περισσεύει στο σπίτι.

sleepover_party_invite_11. Τοποθέτησε το ύφασμα με την καλή του όψη προς το τραπέζι και κέντραρε πάνω του το κομμάτι του fleece. Καρφίτσωσε τα δυο υφάσματα και γύρισέ τα ανάποδα.

 

 

 

sleepover_party_invite_2sleepover_party_invite_3

2. Για να το κάνεις να μοιάζει με υπνόσακο, πρέπει να το γαζώσεις. Χρησιμοποίησε ραπτομηχανή για να γαζώσεις διαγώνια, πολλές φορές σε σταθερές αποστάσεις μεταξύ τους.

sleepover_party_invite_4sleepover_party_invite_5

3. Για να απαλλαγείς από τις αντιαισθητικές γωνίες, δίπλωσε το ύφασμα πάνω από το fleece στις γωνίες και καρφίτσωσέ έτσι ώστε το fleece να κρύβεται εντελώς.
4. Ακολούθησε την ίδια τεχνική και με τις δυο παρακείμενες πλευρές. Όμως δεν χρειάζεται να το κάνεις για όλο το μήκος. Οι γωνίες είναι λίγο δύσκολες, οπότε βάλε όλη σου τη μαστοριά!

sleepover_party_invite_6sleepover_party_invite_7

5. Χρησιμοποίησε τη ραπτομηχανή για να γαζώσεις τις άκρες

sleepover_party_invite_8sleepover_party_invite_9

6. Τώρα, δίπλωσε το στη μέση με το fleece στην εξωτερική πλευρά. Όπως είναι ράψε τις άκρες γύρω γύρω, ώστε να μοιάζει πλέον με ένα μικρό σακουλάκι.

sleepover_party_invite_10sleepover_party_invite_11

7. Γύρισέ το ανάποδα και να! Έχεις ένα mini υπνόσακο!

sleepover_party_invite_12 sleepover_party_invite_138. Τώρα, ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις το εσωτερικό της πρόσκλησης! Εδώ θα βρεις ένα πρότυπο με το σχήμα της κάρτας. Αφού συμπληρώσεις ηλεκτρονικά τις λεπτομέρειες του πάρτι, εκτύπωσέ τες σε λευκό ή πολύχρωμο χαρτόνι. Αν προτιμάς, εκτύπωσε άδειες τις κάρτες και συμπλήρωσε μετά τα στοιχεία χειρόγραφα. Κόψε τις προσκλήσεις με ψαλίδι.

9. Τέλος, τοποθετείς την κάρτα στον υπνόσακο, και είναι έτοιμος για παράδοση!

sleepover_party_invite_14

Πηγή: www.chicaandjo.com

Originally posted 2014-07-23 11:20:14.