Πως να διαλέξεις το κατάλληλο δώρο για ένα παιδί
SHOPPING ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

Πως να διαλέξεις το κατάλληλο δώρο για ένα παιδί

June 14, 2019

author:

Parenting.gr

Πως να διαλέξεις το κατάλληλο δώρο για ένα παιδί

Μπορεί τελικά να αποδειχθεί δύσκολο να γνωρίζεις τι δώρο να επιλέξεις για αυτούς τους μικρούς, που είναι τόσο νεότεροι από σένα. Ακολούθησε τον οδηγό που ακολουθεί και προγραμμάτισε καταλλήλως!

 

mom-calling-on-phoneΠάρε τηλέφωνο!

Ρώτησε τη μαμά του, ποια είναι τα δώρα που θα του άρεσαν, ή ποιο αντικείμενο ζητάει από τους γονείς να του αγοράσουν τώρα τελευταία. Αναζήτησε προϊόντα και δώρα που ίσως αποτελούν καλή ιδέα και έπειτα επιβεβαίωσε την πρόθεσή σου παίρνοντας την γνώμη της μαμάς.

 

clothesΕπέλεξε χρήσιμα δώρα

Όταν υπάρχει μωρό βοήθησε την οικογένεια ή τη μαμά με την αγορά ρούχων, παιχνιδιών ή χρήσιμων αντικειμένων όπως μπιμπερό, πάνες ή ακόμα και τροφή κλπ. Να έχεις υπ’ όψη σου ότι τα μικρά παιδιά αναπτύσσονται σύντομα, οπότε μην παραξοδεύεις και εστίασε σε έναν “τομέα” από αυτούς που προαναφέρθηκαν.

mom-and-toddler-playing-with-blocksΕπένδυσε σε παιχνίδια και εκπαιδευτικές δραστηριότητες

Για λίγο μεγαλύτερα παιδιά, συμβουλεύσου τις ετικέτες “3 + ” ή “12 μήνες + “. Τουβλάκια και τρισδιάστατα παζλ είναι καταπληκτικά για την ηλικία αυτή επειδή αγαπούν να σκέφτονται και να χρησιμοποιούν την πνευματική τους συγκέντρωση. Να θυμάσαι η διασκέδαση είναι στην κατασκευή, οπότε δεν αρκεί απλά να τους το αγοράσεις.

Cuddle-Your-Doll-(Small-Girls)-Step-9Επέλεξε πιο διαδραστικά παιχνίδια για ηλικίες από 6 έως 8

Σκέψου να πάρεις χάντρες για χειροτεχνίες, κούκλες, φιγούρες δράσης κλπ. Μπορείς να αγοράσεις ίσως ένα σετ με χαρτονένιες κάρτες για εύκολες κατασκευές στο γραφείο.

 


Girl listening musicΜην μπλοκάρεις με τις ηλικίες από 9 εως 11

Μερικές καλές ιδέες είναι κάποια CD με μουσική που τους αρέσει, ταινίες, ρούχα που ζήτησαν, MP3 player, εισιτήρια για θέατρο ή κινηματογράφο, video games, κάρτες δώρου, μικρά γα τέχνης. Επίσης, μπορείς να επιλέξεις επιτραπέζια παιχνίδια ή βιβλία.

Originally posted 2014-07-07 11:38:12.