Πρωτότυπα δώρα που μπορούν να φτιάξουν τα παιδιά!
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

Πρωτότυπα δώρα που μπορούν να φτιάξουν τα παιδιά!

September 17, 2020

author:

Parenting.gr

Πρωτότυπα δώρα που μπορούν να φτιάξουν τα παιδιά!

shutterstock_155851277Με διάθεση και φαντασία μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να φτιάξουν υπέροχα και πρωτότυπα δώρα για να τα χαρίσουν στους αγαπημένους τους! Σκεφτείτε πόσο όμορφα θα νιώσουν οι παραλήπτες όταν θα λάβουν ένα χειροποίητο δώρο από τα μικρά πιτσιρίκια σε συνδυασμό φυσικά με το γλυκό χαμόγελό τους!

D.I.Y. γυάλα με διακοσμητικά

Μια υπέροχη ιδέα είναι να χαρίσει το παιδί σε κάποιον ενήλικα ή στη μεγαλύτερη αδερφή του μια D.I.Y. γυάλα με διακοσμητικά, δηλαδή μια γυάλα όπου μέσα θα έχει τοποθετήσει διάφορα διακοσμητικά στοιχεία, όπως άμμο, πέτρες, κοχύλια, και άλλα αντικείμενα της αρεσκείας του, Όλα θα είναι τοποθετημένα σε σακουλάκια ώστε να τα στολίσει ο παραλήπτης όπως επιθυμεί! Το όλο concept του δώρο είναι στην ουσία ή ιδέα του μικρού παιδιού που υλοποιείται από αυτόν που λαμβάνει το δώρο για να υπάρχει η σχέση και η διάδραση! Μην ξεχάσετε να του πείτε να το τυλίξει και σένα όμορφο χαρτί ή κουτί όπως πρέπει να προσφέρονται τα δώρα!

Spa Kit

Ένα υπέροχο δώρο για τη θεία ή τη μεγάλη αδερφή, τη γιαγιά ή τη μαμά, είναι ένα τσαντάκι με διάφορα υλικά για spa! Το παιδί αρκεί να διαλέξει ένα δοχείο της αρεσκείας του ή ένα τσαντάκι και να βάλει μέσα σαπουνάκι, scrub, σφουγγαράκι, μάσκες και ό, τι χρειάζεται μια γυναίκα για περιποίηση! Βοηθήστε τα να βρουν τα υλικά κι αφήστε τα υπόλοιπα στη φαντασία τους! Χαρίστε το με μια ευχή που θα σκεφτεί το πιτσιρίκι!

Βάζο με γλυκά λόγια!

Δώστε στο παιδί την ιδέα να γράψει μερικά όμορφα λόγια γι’ αυτό που προορίζεται το δώρο κι έπειτα να τα τυλίξει σε μερικές καραμέλες ή σοκολατάκια…δηλαδή ο παραλήπτης να λάβει ένα βάζο γεμάτο από γλυκά που είναι όμως τυλιγμένα με ένα εξτρά χαρτί και washi tape γραμμένο με μια ωραία πρόταση το καθένα! Είναι ένα πολύ όμορφο δώρο για την γιαγιά, τον παππού, έναν φίλο, τους γονείς!

Άλλες παρόμοιες ιδέες είναι να φτιάξει ένα βάζο με είδη ραπτικής για τη γιαγιά, ή ένα βάζο με υλικά για ένα κέικ για τη νονά, μια κορνίζα με μια φωτογραφία του παιδιού, ή ζωγραφισμένα βάζα από το ίδιο το παιδί με ένα μπουκέτο λουλούδια!

Διαβάστε επίσης:

Ανοιξιάτικες κατασκευές για το παιδί!

Απίθανες πασχαλινές κατασκευές

Originally posted 2016-04-27 04:55:53.