Πως θα σας φαινόταν, αν παίρνατε τα παιδιά και πηγαίνατε ένα τριήμερο στις πιο ωραίες πόλεις της Ευρώπης;
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Πως θα σας φαινόταν, αν παίρνατε τα παιδιά και πηγαίνατε ένα τριήμερο στις πιο ωραίες πόλεις της Ευρώπης;

April 2, 2021

author:

Parenting.gr

Πως θα σας φαινόταν, αν παίρνατε τα παιδιά και πηγαίνατε ένα τριήμερο στις πιο ωραίες πόλεις της Ευρώπης;

Πως θα σας φαινόταν, αν παίρνατε τα παιδιά και πηγαίνατε ένα τριήμερο στις πιο ωραίες πόλεις της Ευρώπης, εσείς (πηγαίνατε) στα μουσεία σας, και τα παιδιά (αποκτούσαν) στο θεματικό πάρκο των ονείρων τους για να αποκτήσουν τις πιο ωραίες, fun, εμπνευστικές, διασκεδαστικές, εκπαιδευτικές, διαισθητικές και δημιουργικές εμπειρίες;

Από τη Ρόδα του Λονδίνου μέχρι τη Disneyland στο Παρίσι, δείτε τι θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα στο δικό σας παιδί.

London Eye
Λονδίνο, Αγγλία
Μια “ρόδα” είναι στην ουσία, αλλά το μέγεθος της και η τοποθεσία της στο κέντρο του Λονδίνου την κάνουν μοναδική. Θα συμπληρώσει τέλεια και μια πιθανή επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο και τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.

Science Center NEMO
Άμστερνταμ, Ολλανδία
Η Ολλανδία έχει, ούτως ή άλλως, ανεπτυγμένη έρευνα και επιστημονική κουλτούρα. Το ΝΕΜΟ είναι μια καλή ευκαιρία να καταλάβουν τα παιδιά με τα μάτια, τα χέρια, τα αυτιά και το μυαλό τι σημαίνει να είσαι επιστήμονας, να πειραματιστούν σε διάφορα πεδία της επιστήμης και να βρουν τις κλίσεις τους.

Πάρκο Γκουέλ
Βαρκελώνη, Ισπανία
Ένα πάρκο τέχνης διαφορετικό από τα άλλα γιατί φιλοξενεί δημιουργίες του Γκαουντί. Περίεργα σχήματα με έμπνευση από τη φύση, φανταχτερά χρώματα, ο παράδεισος των παιδικών.

Κάστρο Εδιμβούργου
Εδιμβούργο, Σκωτία
Το Εδιμβούργο είναι ένα παραμύθι με πρίγκιπες και πριγκίπισσες ακόμα και για τους μεγάλους. Μια πόλη που έχει σταματήσει στο 1300. Φυσικά, το Κάστρο του Εδιμβούργου είναι το πιο δημοφιλές αξιοθέατο αλλά ολόκληρη η πόλη μπορεί να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες.

Σχολή Μονομάχων
Ρώμη, Ιταλία
Ακούγεται λίγο καλτ, αλλά όντως πρόκειται για σχολή μονομάχων για παιδιά, που βρίσκεται  δίπλα στο Κολοσσαίο και πάνω στην Άπια Οδό. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φορέσουν στολές μονομάχων, να μάθουν το ξίφος, και να περάσουν τέλεια.

Legoland
Billund, Δανία
Είναι η αυθεντική Legoland της Δανίας. Θεματικό πάρκο κι ένας ολόκληρος κόσμος φτιαγμένος από τουβλάκια!  Περιλαμβάνει και μερικά από τα μεγαλύτερα σε κλίμακα έργα.

Πίστα Καρτ Fernando Alonso Circuit
La Morgal – Ισπανία
Περισσότερο για αγόρια μεταξύ 7-12 που ονειρεύονται να γίνουν πρωταθλητές. Η σχολή Καρτ του Παγκόσμιου Πρωταθλητή F1 Fernando Alonso θα τα εμπνεύσει να κυνηγήσουν το όνειρο.

Europa Park – Rust, Γερμανία
Είναι το μέτρο σύγκρισης για όλα τα “λούνα-παρκ”. Τα πιο γρήγορα roller coaster, οι πιο ιλιγγιώδεις ρόδες, τα πιο φοβιστικά τρενάκια, μια εμπειρία ανεπανάληπτη για κάθε παιδί (έχει παιχνίδια για όλες τις ηλικίες).

Le Puy du Fou – Les Epesses, Γαλλία
Δύσκολο να το πεις, δύσκολο να το προφέρεις, αλλά δύσκολα θα το ξεχάσουν τα παιδιά. Είναι ένα θεματικό πάρκο σαν αναγεννησιακό φεστιβάλ. Τα κλασσικά: Δράκοι, αμαξοδρομίες, δουλτσινέες, ζώα, πυροτεχνήματα… παραμύθι.

Disneyland Park Marne-la-Vallee, France

Γνωστή, δεν χρειάζονται συστάσεις. Ταξιδάκι στο Παρίσι για τους γονείς, Μίκι Μάους για τα παιδιά.

Κάντε την επιλογή και την έρευνα σας και το mommy θα επανέλθει με περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό!