Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Μαθησιακές Ευκολίες»
LIFESTYLE ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Μαθησιακές Ευκολίες»

June 7, 2017

author:

Parenting.gr

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Μαθησιακές Ευκολίες»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Μαθησιακές Ευκολίες» – Πρόγραμμα Υποστήριξης και Παρέμβασης στις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες των εκδόσεων Πεδίο.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Aegean College (Πανεπιστημίου 17).

Την παρουσίαση άνοιξε με μια εξαιρετική ομιλία ο κύριος Πέτρος Κουσουλός, Δημοσιογράφος, Υπεύθυνος έκδοσης ereportaz.gr , που είχε αναλάβει και τον συντονισμό των ομιλητών της παρουσίασης.

Για το βιβλίο μίλησε ο κύριος Ευστράτιος Παπάνης, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Κοινωνιολογίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου και ο συγγραφέας Φώτης Παπαναστασίου. Ο κύριος Παπάνης τόνισε τη σημαντικότητα αυτού του εγχειριδίου και με έναν θαυμάσιο λόγο παρουσίασε τις ενότητες και τα περιεχόμενά του. Ο κύριος Παπαναστασίου μας εξήγησε τι τον ώθησε να δημιουργήσει το συγκεκριμένο βιβλίο και υπογράμμισε πως απευθύνεται σε όλους τους μαθητές κι όχι μόνο σε αυτούς που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο εκδότης κύριος Παπαχριστοφίλου Παύλος και η εκπαιδευτικός του Aegean College κυρία Καρυάκατζη Χρυσαυγή.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και ο τρόπος που αγκάλιασαν το βιβλίο στο ξεκίνημά του συγκινητικός. Ξεχωριστή παρουσία ήταν αυτή του σκηνοθέτη – χορογράφου Φωκά Ευαγγελινού, που είναι αρωγός πάντα σε κάθε πρωτοβουλία και κίνηση που αφορούν την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τα παιδιά.