Πού να κάνω το πάρτι γενεθλίων του παιδιού μου;
LIFESTYLE ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ

Πού να κάνω το πάρτι γενεθλίων του παιδιού μου;

December 10, 2019

author:

Parenting.gr

Πού να κάνω το πάρτι γενεθλίων του παιδιού μου;

Η διαδικασία διοργάνωσης ενός παιδικού πάρτι είναι πραγματικά υπέροχη! Ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία του μικρού τιμώμενου προσώπου μάς γεμίζει χαρά αλλά και άγχος.
Θέλουμε να του προσφέρουμε μια μοναδική και πρωτότυπη γιορτή που θα ενθουσιάσει όλους τους καλεσμένους αλλά θα μείνει και χαραγμένη στη μνήμη του παιδιού όλο το χρόνο!

Αλήθεια, έχεις σκεφτεί που θα κάνεις φέτος το πάρτι γενεθλιών του παιδιού σου;
shutterstock_97598495
Μια διοργάνωση στο σπίτι, αν και εφόσον χωραέι όλους τους καλεσμένους σου, απαιτεί πολύ χρόνο για την προετοιμασία των χώρων, την καθαριότητα, την διακόσμηση, το φαγητό, κλπ. Επιπλέον, χρειάζεσαι χρόνο, ταλέντο αλλά και εμπειρία για να σχεδιάσεις τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, που κρύβει και τη μισή επιτυχία του πάρτυ. Προφανώς θα χρειαστεί να κάνεις μια μικρή έρευνα και να προσλάβεις έναν εμψυχωτή για λίγες ώρες ή μια ομάδα καλλιτεχνών που θα αναλάβει την ψυχαγωγία των μικρών καλεσμένων. Αν νιώθεις ότι δεν έχεις το χρόνο, τρόπο ή τα απαραίτητα μέσα για να διοργανώσεις ένα event όπως το ονειρεύεσαι, τότε η ιδέα του σπιτιού ίσως δεν είναι η καλύτερη.

Παρόλο όμως που θα ήθελες να βρεις ένα χώρο εκτός σπιτιού και εξειδικεύμενους ανθρώπους για να σε βοηθήσουν, φοβάσαι ότι το κόστος θα είναι υψηλό αλλά και η συνεργασία δύσκολη.

Τα καλά νέα έρχονται από μια εταιρία που δε θα σκεφτόσουν ποτέ ότι θα μπορούσε να σε βοηθήσει στη διοργάνωση εκδηλώσεων, καθώς πρόκειται για τη Cocomat που ασχολείται με τον … ύπνο μας!
Ομως οι άνθρωποι της εταιρίας πιστεύουν ότι η καλή ζωή είναι ένα σύνολο από πράγματα. Εκτός από το να κοιμάμαστε καλά, θα πρέπει να τρώμε υγιεινά, να γυμναζόμαστε, να νοιαζόμαστε για το περιβάλλον και την κοινωνία και φυσικά να διασκέδαζουμε!
Η Cocomat, λοιπόν, διάθετει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην οδό Τατοΐου στην Κηφισιά και τον προσφέρει εντελώς δωρεάν. Μπορείς χωρίς επιπλέον χρεώση ενοικίασης του χώρου να διοργανώσεις ονειρεμένα πάρτι για τα παιδιά σε έναν κατάφυτο χώρο που περιλαμβάνει γήπεδο 5×5, λαχανόκηπο και χώρο με πόνυ και άλογα.
cocomat
Εκτός από την ιδιαιτερότητα του χώρου, μπορείς να βρεις απίθανες προτάσεις ψυχαγωγίας για τα παιδιά, μέσα από εκπληκτικές δραστηριότητες, όπως προβολή ταινιών, κηπουρική, αθλητισμό, επαφή με τα άλογα και χειροτεχνίες.
Μια ξεχωριστή δραστηριότητα ονομάζεται “Το μαξιλάρι των ονείρων”. Τα παιδιά καλούνται να εξασκήσουν την φαντασία τους στην πράξη και να δημιουργήσουν ένα δικό τους μαξιλάρι που είναι μάλιστα μαγικό, αφού πραγματοποιεί όλες τις ευχές τους! Τα σύνεργά τους για το όνειρο; Μαρκαδόροι, χαρτιά, υφάσματα και πολλή φαντασία!

Και παράλληλα εσύ μαζί με τους υπόλοιπους γονείς μπορείς να χαλαρώσεις στον ίδιο χώρο απολαμβάνοντας έναν ήσυχο καφέ ή απλά μια στιγμή ηρεμίας.
Καλή διοργάνωση και … καλή διασκέδαση!

Originally posted 2016-08-25 10:30:55.