Πού μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας αλλά να περάσουν υπέροχα και τα παιδιά;
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Πού μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας αλλά να περάσουν υπέροχα και τα παιδιά;

March 22, 2019

author:

Parenting.gr

Πού μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας αλλά να περάσουν υπέροχα και τα παιδιά;

Τα παιδιά θέλουν παιχνίδι αλλά κι εσείς κάποιες ημέρες θέλετε να πιείτε ήρεμοι τον καφέ σας και να κουβεντιάσετε με τους φίλους σας.
Αναζητάτε, λοιπόν, χώρους που να συνδυάζουν τις “απαιτήσεις” σας και τις “ανάγκες” των παιδιών για παιχνίδι, διασκέδαση και έκφραση.

To mommy σας προτείνει πέντε ξεχωριστούς και οργανωμένους χώρους στην Αττική που θα σας αποζημιώσουν.

Funmily στο Μαρούσι
Το Funmily είναι ένας ειδικά σχεδιασμένος χώρος ο οποίος σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες που προσφέρονται έχει ως σκοπό την ψυχαγωγία και τη δημιουργία ευχάριστων στιγμών για κάθε επισκέπτη ανεξαρτήτου ηλικίας. Φιλοξενείται σε μια υπέροχη μονοκατοικία με κήπο και έχει κατάλληλα διαμορφωμένες αίθουσες για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών. To ζεστό Bistro-cafe με το ατμοσφαιρικό τζάκι, αλλά και ο υπέροχος κήπος του πολυχώρου, υποδέχονται τους γονείς και τους συνοδούς των παιδιών, σερβίροντας καφέ, ποτό και υπέροχο σπιτικό φαγητό. Disco-karaoke, αίθουσα κινηματογραφικών προβολών, κούνιες, σπιτάκια παιχνιδιού, πολυκατασκευές, γήπεδο 3×3 και mini μπασκέτες είναι μερικές από τις εκπλήξεις που περιμένουν τα παιδιά.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Melira στη Νέα Σμύρνη
Ο παιδότοπος Melira βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του εμπορικού κέντρου “Ηλιοτρόπιο”. Η κύρια αίθουσα φιλοξενεί αναψυκτήριο για τους συνοδούς των παιδιών, ενώ τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες λειτουργούν και οι βεράντες του παιδότοπου. Στους χώρους του φιλοξενούνται δραστηριότητες παιχνιδιού για κάθε ηλικία, παιχνιδοκατασκευές, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικά δρώμενα και παιδική zumba. Παρέχεται επίσης υπηρεσία συμβουλευτικής γονέων.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

oliver_5566

Οliver Family House στη Γλυφάδα
O Oliver είναι ένας πολυχώρος στο κέντρο της Γλυφάδας, που βλέπει τα πράγματα με μία περισσότερο οικογενειακή άποψη. Καλωσορίζει όλη την οικογένεια, σερβίροντας υπέροχα πιάτα από βιολογικά προϊόντα για μικρούς και μεγάλους, δροσιστικά cocktails για τους συνοδούς και ψυχαγωγικές – εκπαιδευτικές δράσεις για τα παιδιά! Το θεατρικό παιχνίδι, η ζωγραφική, τα παιχνιδομαγειρέματα και η κηπουρική, είναι μερικές από τις δραστηριότητες που θα γνωρίσουν τα παιδιά στο Oliver.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Καφέ σαν Παραμύθι στο Περιστέρι
Ένας πολύ προσεγμένος χώρος με υπέροχη αυλή και ζεστή εσωτερική αίθουσα, που αναλαμβάνει να απασχολήσει δημιουργικά το παιδί σας και να σας ξεκουράσει. Πρωτότυπα παιχνίδια, ευφάνταστες κατασκευές και κουκλοθέατρο, είναι μερικές από τις δραστηριότητες που φιλοξενούνται στις αίθουσες του παιδότοπου.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Παρέα Μικροί και Μεγάλοι στην Άνοιξη
Ένας υπέροχος πολυχώρος με εντυπωσιακό παιδότοπο με φουσκωτά παιχνίδια, χώρους για παιδιά όλων των ηλικιών και γηπεδάκια μπάσκετ και ποδοσφαίρου. Άνετα καθίσματα και καναπέδες εκτείνονται περιμετρικά του παιχνιδιού για να απολαμβάνουν οι γονείς τον καφέ τους ήσυχοι και συγχρόνως να παρακολουθούν το παιχνίδι του παιδιού τους. Επιπλέον, εάν επιθυμούν μπορούν να επιλέξουν να παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια και να γεμίσουν ευχάριστα τις ώρες αναμονής.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Originally posted 2016-10-21 04:30:13.