Ποια τσάντα κρατάς στα 20, στα 30 και στα 40
SHOPPING ΜΟΔΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

Ποια τσάντα κρατάς στα 20, στα 30 και στα 40

November 19, 2021

author:

Parenting.gr

Ποια τσάντα κρατάς στα 20, στα 30 και στα 40

Θα θέλαμε πάρα πολύ να συμφωνήσουμε με εκείνους που υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει κανόνας και μια γυναίκα μπορεί να κρατήσει όποια τσάντα θέλει. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Τα πάντα εξαρτώνται από τα ειδικά χαρακτηριστικά της τσάντας. Για παράδειγμα, μια τσάντα backpack μπορεί να κρατηθεί από μια γυναίκα άνω των 40… όμως για σκέψου πώς θα είναι πάνω της αν το backpack μοιάζει περισσότερο με σχολικό σακίδιο; Ομοίως ένα αυστηρό δερμάτινο crossbody με γωνίες και λιτά κουμπώματα, πώς θα είναι πάνω σε μια 20χρονη;

Είναι δύσκολο να χωρίσεις τις τσάντες σε ηλικιακές κατηγορίες. Αυτά που παίζουν ρόλο είναι σίγουρα το χρώμα, το ύφασμα, το ύφος της τσάντας. Μια τσάντα με φλούο χρώματα και κεντήματα όποιο σχήμα και αν έχει, δύσκολα θα ταίριαζε σε μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας. Αν πρέπει όμως με την ευρεία έννοια να μιλήσουμε για τσάντες και ηλικίες, ας το πάμε εκ του ασφαλούς. Ας μην σκεφτούμε extreme καταστάσεις.

1. To crossbody και το backpack των 20

Ένα κορίτσι αυτής της ηλικιακής κατηγορίας μπορεί να κρατήσει ένα crossbody τσαντάκι από το πρωί ως το άλλο πρωί. Είναι τα τσαντάκια που φοριούνται χιαστί, στυλ ταχυδρόμου. Διευκολύνουν στις κινήσεις κατά τη διάρκεια της μέρας ενώ τη νύχτα μπορείς να το φοράς, να κρατάς το ποτό σου και να χορεύεις χωρίς να νοιάζεσαι για το πού βρίσκονται τα πράγματά σου.

Το backpack από την άλλη είναι η συνέχεια της σχολικής τσάντας αλλά στο πιο σοβαρό. Έχει μεγάλη χωρητικότητα και επιτρέπει χέρια ελεύθερα. Τι καλύτερο!

2. Η σοφιστικέ top-handle τσάντα των 30

Η top-handle τσάντα είναι ό,τι χρειάζεσαι στα 30. Σοφιστικέ και στιλάτες μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα ντυσίματά σου και να σε συνοδεύσουν στις περισσότερες εμφανίσεις σου. Οπωσδήποτε στο γραφείο, σίγουρα στον απογευματινό καφέ ή στο shopping, γιατί όχι και στην έξοδο για φαγητό μετά τη δουλειά. Πέρασέ την στο χέρι σου και θα καταλάβεις…

3. Η chic satchel με τις πολυτελείς λεπτομέρειες για την 40άρα

Κλασική γραμμή. Τσάντα που την κρατάς με τα δάχτυλα και χωρά όλα σου τα υπάρχοντα (σχεδόν…). Με λεπτομέρειες που θα κάνουν την αλλαγή, όπως χρυσά κουμπώματα, πολυτελή δέρματα και άλλα. Μπορείς να την κρατήσεις από νωρίς το πρωί ως το βράδυ. Όσο πιο εξεζητημένη είναι τόσο πιο αισθητή θα κάνει τη διαφορά στο look σου.

Πηγή