Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω χιονιού!
Eίμαι μαμά Eκπαίδευση Γωνιά της μαμάς

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω χιονιού!

September 30, 2018

author:

Parenting.gr

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω χιονιού!

SXOLEIO-XIONIA3_aftodioikisiΠολλά είναι τα σχολεία σε όλη τη χώρα, που εξαιτίας των χιονοπτώσεων και του παγετού, θα παραμείνουν κλειστά αύριο Πέμπτη 8 Ιανουρίου και σε κάποιες περιοχές και μεθαύριο.

Αττική

Δ.Δ. Θρακομακεδόνων, Βαρυμπόμπης και Ολυμπιακού Χωριού του Δήμου Αχαρνών,
Δ.Δ. Διονύσου, Κρυονερίου, Αγίου Στέφανου, Δροσιάς, Άνοιξης, Σταμάτας και Ροδόπολης του Δήμου Διονύσου
Δ.Δ. Αφιδνών, Αυλώνα, Μαρκόπουλου Ωρωπού, Καπανδριτίου, Καλάμου, Πολυδενδρίου και Μαλακάσας του Δήμου Ωρωπού
Δ.Δ. Βαρνάβα και Γραμματικού του Δήμου Μαραθώνα.

Αναστολή των μαθημάτων στο δήμο Ραφήνας και Πικερμίου για την Πέμπτη 8/1, σε Παιδικούς Σταθμούς, στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων της Δημοτικής Ενότητας Πικερμίου και της Δημοτικής Ενότητας Ραφήνας, στα Ειδικά Σχολεία του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, ενώ για το Γυμνάσιο Ραφήνας και τα Λύκεια Ραφήνας θα εκτιμηθεί η κατάσταση τις πρωινές ώρες και θα εκδοθεί απόφαση.

Στις υπόλοιπες περιοχές της Ανατολικής Αττικής σε περίπτωση που επικρατήσει παγετός, η λειτουργία ή μη των σχολείων μπορεί να αποφασισθεί με ευθύνη του διευθυντή του σχολείου.

Κλειστά τα σχολεία και στους δήμους Νέου Ηρακλείου, Μελισσίων-Πεντέλης, Φιλοθέης-Ψυχικού και Αμαρουσίου.

Ο Δήμος Χαλανδρίου ανακοίνωσε ότι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί και τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν, ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί της Αγίας Παρασκευής.

Ο Δήμος Κηφισιάς ανακοίνωσε ότι αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας –Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νηπιαγωγεία και Παιδικοί Σταθμοί (Δημόσια και Ιδιωτικά) θα παραμείνουν κλειστά.

Όλες οι σχολικές μονάδες του δήμου Βριλησσίων θα παραμείνουν κλειστές με εξαίρεση τους παιδικούς σταθμούς.

Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού θα παραμείνουν κλειστά.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Παλλήνης, μετά από νεότερη απόφαση του Δημάρχου. Η λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών και των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αναστέλλεται για την Πέμπτη και στις τρεις δημοτικές ενότητες, Ανθούσας, Γέρακα, Παλλήνης.

Τέλος, τα δημόσια σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά λόγω επικινδυνότητας των δρόμων και δυσκολίας πρόσβασης από τον παγετό.

Εύβοια

Στην Εύβοια κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Καρύστου, Διρφύων – Μεσσαπίων και Ερέτριας (μόνο στην Δημοτική Κοινότητα Γυμνού) την Πέμπτη 8/1 και την Παρασκευή 9/1. Το ίδιο ισχύει για τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015, με εξαιρέσεις τα 1ο και 2ο Λυκείου και ΕΠΑΛ Αλιβερίου, το Γυμνάσιο Αλιβερίου, τα 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλιβερίου
και τα 1ο, 2ο και 3ο Νηπιαγωγεία Αλιβερίου, το Νηπιαγωγείο Καράβου, το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Αγίου Λουκά και το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Αγίου Ιωάννη.

Φλώρινα

Στο Δήμο Φλώρινας, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 08 Ιανουαρίου 2015, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Καστοριά

Στο Νομό Καστοριας ανακοινώθηκε η αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Ορεστικού έως και την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015.

Κρήτη

Στο Δήμο Ηρακλείου κλειστά θα παραμείνουν τα νηπιαγωγεία Δαφνών, Βασιλειών, Αγίου Σύλλα, Βουτών, Σταυρακίων, Σκαλανίου, Αγίου Βλάσση, Προφήτη Ηλία, Κυπαρισσίου, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Αγίου Μύρωνα, Βενεράτου.

Επίσης, τα δημοτικά σχολεία Δαφνών, Βασιλειών, Βουτών, Σταυρακίων, Σκαλανίου, Αγίου Σύλλα, Καρκαδιώτισσας, Βενεράτου, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Αγίου Μύρωνα, Προφήτη Ηλία, καθώς και τα γυμνάσια Προφήτη Ηλία, Βενεράτου, Αγίου Μύρωνα και το Λύκειο Αγίου Μύρωνα.

Επίσης αύριο δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία και στους δήμους Βιάννου, Μινώα Πεδιάδος, Αρχανών- Αστερουσίων και Οροπεδίου Λασιθίου.

Νάξος και Μικρές Κυκλάδες

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, εν’ω οι δυο παιδικοί σταθμοί Νάξου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σύρος

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Σύρου την Πέμπτη, ενώ για την Παρασκευή θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση από τον Δήμο.

Originally posted 2015-01-07 19:50:39.