Περίεργοι τρόποι θεραπείας μέσα στο σπίτι!
ΜΟΔΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

Περίεργοι τρόποι θεραπείας μέσα στο σπίτι!

June 4, 2020

author:

Parenting.gr

Περίεργοι τρόποι θεραπείας μέσα στο σπίτι!

Πολλές φορές νιώθουμε αδιαθεσία ή πόνους όσο είμαστε σπίτι και ψάχνουμε διάφορα γιατροσόφια για να τα θεραπεύσουμε χωρίς να χρησιμοποιήσουμε φάρμακα! Και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετές θεραπείες με υλικά που έχουμε στο σπίτι και μπορούν να μας βοηθήσουν να γιατρέψουμε διάφορους πόνους!

Στοματικό διάλυμα. Δεν κάνει μόνο καλό στη στοματική υγιεινή αλλά και στα πόδια μας! Για ένα θεραπευτικό ποδόλουτρο βάλτε ένα δυνατό στοματικό διάλυμα σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό και μουλιάστε τα πόδια σας για 10 λεπτά! Διώχνει τα κακά βακτήρια και τα μικρόβια μακριά!

Γιαούρτι. Το γιαούρτι εκτός από μια υγιεινή τροφή αποτελεί και μαι λύση για την κακοσμία του στόματος. Τα βακτήρια που περιέχει πολεμούν τα βακτήρια εκεί που προκαλούν κακοσμία κι έτσι μας απαλλάσσει μια και καλή από αυτά! Επίσης όπως είναι γνωστό ανακουφίζει και το ηλιοκαμένο δέρμα μας!

Μολύβια. Μπορεί να ακουστεί λίγο περίεργο αλλά τα μολύβια πολλές φορές διώχνουν τον πονοκέφαλο! Δαγκώνοντας ελαφρώς ένα μολύβι κατά τον πονοκέφαλο χαλαρώνουμε το σαγόνι μας κι απελευθερώνουμε την ένταση που έχει συσσωρευτεί και πιθανότατα έχει δημιουργήσει τον πονοκέφαλο!

Ζάχαρη. Να και κάπου που η ζάχαρη μας βοηθάει…στο λόξιγκα! Μια κουταλιά ζάχαρη βοηθάει το λόξιγκα να σταματήσει απλώς καταπίνοντας την! Επειδή όμως οι αρνητικές επιδράσεις της είναι γνωστές ας εκμεταλλευτούμε αυτό το πλεονέκτημά της μόνο στην ανάγκη και ας μην το παρακάνουμε!

Διάβασε επίσης: 5 καθημερινά τελετουργικά ομορφιάς!

Originally posted 2015-09-21 04:30:13.