Παιδικές στολές βγαλμένες από τον κινηματογράφο
LIFESTYLE ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ

Παιδικές στολές βγαλμένες από τον κινηματογράφο

August 10, 2019

author:

Parenting.gr

Παιδικές στολές βγαλμένες από τον κινηματογράφο

Τα παιδιά αγαπούν τις Απόκριες  και λατρεύουν τις μεταμφιέσεις και τις χρωματιστές στολές. Όταν έρχεται η ώρα να επιλέξουν τί θα ντυθούν, στην αρχή επιλέγουν τις κλασικές προτάσεις: πριγκίπισσες για τα κορίτσια και σούπερ ήρωες για τα αγόρια. Στη συνέχεια αρχίζει το ψάξιμο για κάτι διαφορετικό ή για κάτι πρωτότυπο που θα κερδίζει τις εντυπώσεις.

Το mommy συγκέντρωσε μερικές ιδέες για διαφορετικές παιδικές στολές με θέμα ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε αλλά και παιχνίδια που συζητήθηκαν!

 

Ας τις δούμε:

Sadness (Λύπη) ηρωίδα από την ταινία Inside Out (Τα μυαλά που κουβαλάς) 

Σε αυτήν την ταινία τα συναισθήματα μας παίρνουν σάρκα και οστά και με ένα μαγικό τρόπο ζουν μια απίθανη περιπέτεια. Η λύπη είναι μια από τις κύριες πρωταγωνίστριες της ταινίας που αγαπήθηκε πολύ και αποτελεί και  μια εύκολη μεταμφίεση που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας

 

Harley Quinn (Χάρλευ Κουίν) από την ταινία Suicide Squad (Ομάδα αυτοκτονίας)

Η συγκεκριμένη ταινία και η στολή απευθύνονται σε κορίτσια μεγαλύτερης ηλικίας. Η Harley Quinn έχει κατακλύσει τον κόσμο   και η στολή της ηρωίδας,  φορέθηκε πολύ στο Αμερικάνικο Halloween και ξεχώρισε σε συνέδρια κομικς και ταινιών.

 

Dory (Ντόρυ) από την ταινία Finding Dory (Ψάχνοντας την Ντόρυ)

Άλλη μια ταινία που βγήκε το Σεπτέμβριο του 2016, συνέχεια της ταινίας Ψάχνοντας τον Νέμο και αγαπήθηκε πολύ. Η χαριτωμένη Ντόρυ, το μικρό μπλέ ψαράκι που ξεχνάει εύκολα, μπαίνει σε περιπέτειες προσπαθώντας να βρει τους γονείς της.

 

(Elsa)Έλσα και  (Anna) Άννα από την ταινία Frozen (Ψυχρά και ανάποδα)

Φαίνεται πως τα κορίτσια δε θα σταματήσουν ποτέ να αγαπούν αυτή την ταινία και τις δυο πρωταγωνίστριες της. Το μοναδικό παραμύθι που έζησαν οι αδερφές Έλσα και Άννα τελειώνει με μοναδική νικήτρια την ανιδιοτελή αγάπη και τα κορίτσια όλου του κόσμου χαίρονται να το βλέπουν.

 

Squirtle (Σκουίρτλ) από το παιχνίδι Pokemon Go

Οι πιο παλιοί θυμούνται την παιδική σειρά Pokemon, με τον νεαρό εκπαιδευτή Ass Ketchum , που ξεκίνησε το ταξίδι για να μαζέψει όσα περισσότερα Pokemon μπορεί μέσα στις poke-ball. Η σειρά τελείωσε, έμεινε όμως μέσα στις καρδιές των παιδιών που μεγάλωσαν και είχαν φέτος τη χαρά να τη δουν να γίνεται παιχνίδι για κινητά! Στις αρχές του χρόνου που μας πέρασε, το Pokemon Go έγινε ανάρπαστο και όπως είναι αναμενόμενο, η μανία αυτή πέρασε και στις αποκριατικές στολές, δίνοντας την επιλογή στα παιδιά να ντυθούν το αγαπημένο τους Pokemon.

 

 

Τέλος, δε μπορεί κανείς να πάει στο σινεμά και να μη φάει ποπ-κόρν…

Καλά μασκαρέματα!

Πηγή φωτογραφιών: Pinterest

Originally posted 2017-02-16 04:30:38.