Ο 6χρονος που «χάρισε» τα Χριστούγεννά του σε έναν άστεγο
Uncategorized

Ο 6χρονος που «χάρισε» τα Χριστούγεννά του σε έναν άστεγο

July 14, 2020

author:

Parenting.gr

Ο 6χρονος που «χάρισε» τα Χριστούγεννά του σε έναν άστεγο

UntitledΜπορεί να είναι μόλις έξι ετών αλλά φαίνεται ότι γνωρίζει ήδη το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. Ο λόγος για τον Άλεξ Χόβατερ από την Καλιφόρνια, ο οποίος αποφάσισε να μην πάρει φέτος δώρα αλλά να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να αγοράσει φαγητό και ζεστά ρούχα για έναν άστεγο άντρα της περιοχής του.

«Είχε πολλές απορίες» δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι KBAK η μητέρα του, Μασέλ Χόβατερ, και συνέχισε: «Ήθελε να μάθει πού έμεναν οι άστεγοι, τι θα έτρωγαν και πως δεν θα κρύωνε το βράδυ».

Όταν ο Άλεξ έμαθε ότι ο άντρας δεν είχε ούτε σπίτι ούτε κανέναν τρόπο να ζεσταθεί θέλησε να τον βοηθήσει. «Σκέφτηκα ότι είμαστε κοντά στα Χριστούγεννα και ότι θα κάνει πολύ κρύο έξω, οπότε πρέπει να του δώσουμε λίγο φαγητό, νερό και ένα μπουφάν πριν ξεπαγιάσει» είπε ο ίδιος ο μικρός Άλεξ.

Η Μασέλ είπε στο γιο της ότι η οικογένειά τους δεν μπορούσε να τα προσφέρει αυτά στον άντρα παρά μόνο εάν «θυσίαζε» τα Χριστουγεννιάτικα δώρα του. «Και αυτός είπε “εντάξει να τον βοηθήσουμε”» ανέφερε η μητέρα του.

Και γιατί πήρε αυτή την απόφαση; «Είναι ωραίο να κάνεις κάτι καλό για κάποιον άλλο» απάντησε αφοπλιστικά ο 6χρονος. Τελικώς, η υπερήφανη μητέρα του μικρού αποκάλυψε στο κανάλι ότι ο γιος της μπορεί να πάρει κάτι… μικρό και συμβολικό για τα Χριστούγεννα!


Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε επίσης:

Οι στοργικοί και οι λιγότερο απαιτητικοί γονείς μεγαλώνουν πιο υγιή παιδιά!

Τα παιδιά ξέρουν να μοιράζονται την αγάπη – Ένα συγκινητικό βίντεο που κάνει πολλούς να δακρύσουν