Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ

January 21, 2022

author:

Parenting.gr

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ

Τι: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις
Πότε: Από 01/12 έως 05/01
Για ποιόν: Για όλη την οικογένεια
Πού: Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα)
Είσοδος: Ελεύθερη

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) μπαίνει σε εορταστικούς ρυθμούς και σε λίγες ημέρες μεταμορφώνεται σε έναν ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο προορισμό για μικρούς και μεγάλους!

Την 1η Δεκεμβρίου, 2017, το χριστουγεννιάτικο σκηνικό ξεδιπλώνεται σε κάθε γωνιά του ΚΠΙΣΝ και στις 18.30 το Κανάλι, το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και τα δέντρα που διακοσμούν την Αγορά φωτίζονται με χιλιάδες λαμπάκια υπό τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες της παιδικής χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η βραδιά επιφυλάσσει για τους επισκέπτες εκπλήξεις, πολύ μουσική και ένα εντυπωσιακό show καλλιτεχνικού πατινάζ από τις αθλήτριες της ICE ARENA στο παγοδρόμιο που θα λειτουργεί έως τις 31 Ιανουαρίου, 2018, επάνω στο Κανάλι, στην καρδιά του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του ΚΠΙΣΝ.

Παρακολουθείστε σε ζωντανή μετάδοση την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο ΚΠΙΣΝ μέσα από τον ιστότοπο του ΙΣΝ.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δεκεμβρίου, πατήστε εδώ.

Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και ο πλήρης εξοπλισμός του ΚΠΙΣΝ αποτελεί την μεγαλύτερη μεμονωμένη δωρεά του ΙΣΝ. Οι μηνιαίες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο ΚΠΙΣΝ με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του ΙΣΝ. Τον Φεβρουάριο 2017, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του το ΙΣΝ παρέδωσε το ΚΠΙΣΝ στην Ελληνική Πολιτεία, και κατ’ επέκταση στην ελληνική κοινωνία, τον νόμιμο ιδιοκτήτη του έργου. Παράλληλα, το ΙΣΝ ανακοίνωσε τη δέσμευσή του να συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα το ΚΠΙΣΝ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με δωρεές ύψους έως €50 εκατομμυρίων για τη διοργάνωση δωρεάν εκδηλώσεων και την κάλυψη λειτουργικών εξόδων.

 

Originally posted 2017-12-09 04:30:15.