Ο νέος φούρνος ProCombi Plus Smart oven της AEG όχι μόνο είναι “smart”, έχει και κάμερα!
7hmeres

Ο νέος φούρνος ProCombi Plus Smart oven της AEG όχι μόνο είναι “smart”, έχει και κάμερα!

July 14, 2020

author:

Parenting.gr

Ο νέος φούρνος ProCombi Plus Smart oven της AEG όχι μόνο είναι “smart”, έχει και κάμερα!

AEG-ProCombi-Plus-Smart_1-1024x697Η γνωστή εταιρεία οικιακών συσκευών AEG, δημιούργησε ένα νέο φούρνο, που όχι μόνο είναι έξυπνος επειδή συνδέεται με το κινητό σας, είναι και… αποκαλυπτικός, με την έννοια ότι ενσωματώνει κάμερα στο εσωτερικό του, για να βλέπετε μέσα από την οθόνη του κινητού σας, το φαγητό που μαγειρεύετε!

Ο ProCombi Plus Smart φούρνος της AEG διαθέτει δυνατότητες ασύρματης συνδεσιμότητας και μπορείτε να τον ελέγχετε εξ αποστάσεως (π.χ μπορείτε να ελέγχετε την θερμοκρασία του, να επιλέξετε πρόγραμμα ψησίματος ή ακόμα και να τον ενεργοποιείτε/ απενεργοποιείτε) αφού βεβαίως πρώτα τον συνδέσετε με το κινητό ή το tablet σας (iPhone, iPad ή Android συσκευή) και κατεβάσετε την σχετική εφαρμογή της AEG (MyAEGApp).
Ένα ακόμη σπουδαίο χαρακτηριστικό, είναι ότι στο εσωτερικό του φούρνου υπάρχει μία ειδική κάμερα. Έτσι, μπορείτε μέσα από το κινητό σας να παρακολουθείτε ζωντανά το φαγητό που ψήνεται οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στο σπίτι, και να κρίνετε αν είναι έτοιμο ή όχι.

Η κάμερα, σε συνδυασμό με την εφαρμογή και τα χαρακτηριστικά κοινωνικής δικτύωσης του φούρνου ProCombi Plus Smart σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες από τις δημιουργίες σας με τους φίλους σας αλλά και να συζητάτε για συνταγές μαζί τους.
Ο νέος έξυπνος φούρνος ProCombi Plus Smart της εταιρείας AEG θα είναι διαθέσιμος μέσα στο 2016 και θα φέρει την επανάσταση στην κουζίνα σας.

Πηγή: athome.gr

Διαβάστε επίσης:
Ελέγξτε την ηλεκτρική σκούπα με το smartphone σας. Από την LG

Originally posted 2016-02-04 13:38:38.