«Ο Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

«Ο Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα

January 13, 2022

author:

Parenting.gr

«Ο Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα

Τι: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις
Πότε: Από 01/12 έως 07/01
Για ποιόν: Για όλη την οικογένεια
Πού: Τρίκαλα
Είσοδος: Ελεύθερη

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala AE διοργανώνουν το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας. Κάτι καινούριο συμβαίνει φέτος στον Μύλο των Ξωτικών. Μια νέα ιστορία που θα σας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή! Το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο της Ελλάδας ανοίγει τις Πύλες του ξανά στη 1 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2018, διοργανώνοντας εκδηλώσεις και δράσης για όλη την οικογένεια.

Το Πολικό Express

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια βόλτα με το Πολικό Express;

Χιόνια, μαγευτικά τοπία, στάσεις… Η μεγάλη έκπληξη του φετινού Μύλου των Ξωτικών σε μια μαγευτική χριστουγεννιάτικη διαδρομή, ειδικά σχεδιασμένη από τον Άη Βασίλη και τους βοηθούς του. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την δυνατότητα να περάσουν μέσα από ποτάμια και από ένα παραμυθένιο δάσος με ξωτικά και νεράιδες και να θαυμάσουν το εντυπωσιακό σπίτι του Άη Βασίλη και το παλάτι της Πριγκίπισσας του φεγγαριού.

Το Παγοδρόμιο των Ξωτικών

 

Το λευκό παλάτι των Ξωτικών θα μαγνητίσει και πάλι τα βλέμματα όλων. Χορός στον πάγο, ξεφάντωμα, πατινάζ και έντονες και αξέχαστες στιγμές για μικρούς και μεγάλους. Ένα από τα μεγαλύτερα παγοδρόμια στην Ελλάδα, το Παγοδρόμιο του «Μύλου των Ξωτικών» σας περιμένει για ατελείωτη διασκέδαση.

Χριστουγεννιάτικο Fun Park

Φέτος, ο Μύλος των Ξωτικών ετοιμάζει το εντυπωσιακότερο FunPark που είχε ποτέ! Το πιο απίθανο FunPark της Ελλάδας θα βρίσκεται εδώ, με Παιχνίδια που θα εντυπωσιάσουν και θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους στις πιό προσιτές τιμές!

1. Carousel

2. Πολικό Express

3. Ιπτάμενος Δίσκος

4. Salta Modes

5. Moonraker

6. Magic House

7. Ρόδα

8. Συγκρουόμενα Αυτοκινητάκια

 

Δείτε εδώ αναλυτικά περισσότερα για κάθε μια από τις δράσεις που θα λάβουν μέρος στο μύλο των ξωτικών.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους, και είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ.