“Ο Κουρέας της Σεβίλλης” στα Αισχύλεια 2016 με ελεύθερη είσοδο!
LIFESTYLE ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

“Ο Κουρέας της Σεβίλλης” στα Αισχύλεια 2016 με ελεύθερη είσοδο!

January 3, 2020

author:

Parenting.gr

“Ο Κουρέας της Σεβίλλης” στα Αισχύλεια 2016 με ελεύθερη είσοδο!

Η Κάρμεν Ρουγγέρη με το θίασο της παρουσιάζει στις 08 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια του  Φεστιβάλ “Αισχύλεια 2016” την κωμωδία «Ο Κουρέας της Σεβίλλης», που παίχτηκε τον χειμώνα, με μεγάλη επιτυχία  στο Θέατρο Κιβωτός.
Ο Κουρέας της Σεβίλλης δεν είναι παραμύθι. Είναι όμως ένα έργο που περιέχει όλα τα υλικά μιας συνταγής για ένα τέλειο μουσικό παραμύθι.
Έχει μαγεία, ρεαλισμό, χιούμορ και μια πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση.
Το έργο διασκευασμένο με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή, κρατάει τα πιο μελωδικά μέρη της όπερας και μετατρέπει τις άριες και τα φωνητικά σύνολα σε τραγούδια, δημιουργώντας μια όμορφη μουσική θεατρική εικόνα.
Όλα αυτά ενώνονται μεταξύ τους με αφήγηση, θεατρικούς διαλόγους, σκηνικά που χορεύουν και πολύχρωμα κοστούμια -με άρωμα εποχής-, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών.
Το θεατρικό έργο του Μπωμαρσαί, τα τραγούδια από τις όμορφες μελωδίες του Ροσσίνι και η μοναδική σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη, προσφέρουν στα παιδιά συγχρόνως ψυχαγωγία και διασκέδαση.

_koyreas-rouggerh-periodeia

Συντελεστές:
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη
Σκηνικά-Κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή
Κίνηση-χορογραφίες-φωτισμοί: Πέτρος Γάλλιας
Διασκευή-Ενορχήστρωση: Αμβρόσιος Βλαχόπουλος, Ρεντόνα Κόλα
Στίχοι και επιλογή μελωδιών: Ανδρέας Κουλουμπής
Διδασκαλία Τραγουδιών: Ανδρέας Κουλουμπής, Μίνα Δελαπόρτα
Artwork: Λουκάς Μελάς
Παίζουν και τραγουδούν (αλφαβητικά): Βαρθαλίτης Αντώνης, Γεωργάκη Κατερίνα, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Παπαδάκης Αντώνης, Σταυρακούδης Νίκος, Τσίτσου Παναγιώτα, Φαρμάκης Νεκτάριος, Χονδρογιάννης Άγγελος

Η παράσταση πραγματοποιείται  στις 08 Σεπτεβρίου,  στα πλαίσια του Φεστιβάλ “Αισχύλεια 2016” στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας στην Παραλία Ελευσίνας (Κανελλοπούλου 1 και Δραγούμη) με ελεύθερη είσοδο.  Ώρα έναρξης: 20:30.

Originally posted 2016-09-08 10:30:46.