Ο Καραγκιόζης έρχεται στον Πολυχώρο Άγκυρα
LIFESTYLE ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Καραγκιόζης έρχεται στον Πολυχώρο Άγκυρα

April 2, 2021

author:

Parenting.gr

Ο Καραγκιόζης έρχεται στον Πολυχώρο Άγκυρα

Ο Πολυχώρος ΑΓΚΥΡΑ, σας προσκαλεί, να κάνετε ξεχωριστά τα Σάββατα των παιδιών σας, μέσα από τις Παραστάσεις Καραγκιόζη!
Ταξιδέψτε και διασκεδάστε μαζί με τα παιδιά σας, μέσα από τις ιστορίες του Άθω Δανέλλη και δώστε στα Σάββατα σας διαφορετικό χρώμα.

Μετά τις παραστάσεις οι μικροί – αλλά και οι μεγάλοι! – φίλοι του Καραγκιόζη θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να μάθουν πολλά από τα μυστικά της μαγικής τέχνης του θεάτρου σκιών.

Πρόγραμμα:

Σάββατο 29 Οκτωβρίου | Η Συμμορία της κολοκύθας
Ο Καραγκιόζης δουλεύει σαν νυχτοφύλακας στο εργοστάσιο σοκολάτας. Δεν περιμένει όμως οτι η συμμορία της κολοκύθας εχει βάλει στόχο να κάνει ζημιά, οπότε αποφασίζει να λάβει τα μέτρα του.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου | Η τιμωρία του τσιγγούνη
Ο σπαγγοραμένος γερο-Καβουράκης, με τις ιδιοτροπίες του βασανίζει την κόρη του και τον ψυχογιό του τον Καραγκιόζη. Οι δυο τους αποφασίζουν να του δώσουν ενα μάθημα! Μπαίνουν όμως σε μεγάλους μπελάδες.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου | Ο Μέγας Αλέξανδρος και τα αινίγματα της Βεζυροπούλας
Η κόρη του Βεζύρη, έχοντας προσβληθεί από τα κουτσομπολιά και τα σχόλια κάποιων επίδοξων γαμπρών, οργανώνει ένα διαγωνισμό για τον εξυπνότερο άνθρωπο. Ο Καραγκιόζης βέβαια, θα φέρει τα πάνω κάτω!

Σάββατο 19 Νοεμβρίου | Το Παράξενο σπίτι
Ο Καραγκιόζης προσλαμβάνεται ως υπηρέτης στον πύργο του λόρδου Σμιθ. Εκεί συμβαίνουν πολλά παράξενα που θα δημιουργήσουν περιπέτειες και πολύ γέλιο.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου | Ο Καραγκιόζης Πρωθυπουργός
Ο Καραγκιόζης αφήνει την ησυχία της παράγκας του για να αναλάβει τη θέση του πρωθυπουργού. Δεν μπορεί όμως να τα βγάλει πέρα χωρίς τους αγαπημένους του φίλους. Ο Χατζηαβάτης τους μαζεύει και ο καθένας αναλαμβάνει τη θέση του. Τα αποτελέσματα της καραγκιοζοκυβέρνησης θα φέρουν γέλια και μόνο γέλια!

Tips:
O Πολυχώρος Άγκυρα βρίσκεται Σόλωνος 124 & Εμμ. Μπενάκη, Αθήνα
Ώρα έναρξης: 12:30
Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής / τηλ. 210-38 37 667
Οι θέσεις είναι περιορισμένες.