Ο "Ελληνικός Κόσμος" προσκαλεί τα παιδιά "Στη Χώρα των Δεινοσαύρων"!
LIFESTYLE ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο “Ελληνικός Κόσμος” προσκαλεί τα παιδιά “Στη Χώρα των Δεινοσαύρων”!

February 10, 2019

author:

Parenting.gr

Ο “Ελληνικός Κόσμος” προσκαλεί τα παιδιά “Στη Χώρα των Δεινοσαύρων”!

Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» από τις 22 Σεπτεμβρίου καλωσορίζει τα παιδιά στη Χώρα των Δεινοσαύρων!
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν ανάμεσα σε προϊστορικούς γίγαντες που κινούνται, ανοίγουν διάπλατα το στόμα τους και κινούν απειλητικά τις ουρές τους.
Όχι, δεν πρόκειται για κάποια σκηνή από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά για μια διαδραστική έκθεση που υπόσχεται να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους ένα γοητευτικό, συναρπαστικό και παράλληλα επιμορφωτικό θέαμα.
Τα παιδιά θα ανακαλύψουν τον γιγαντιαίο Στεγόσαυρο, τον επιβλητικό Τρικεράτοπα, τον φυτοφάγο Αγκυλόσαυρο, τον ιπτάμενο Πτερανόδοντα, την καλή «μαμά σαύρα» Μαιασαύρα και πλήθος άλλων και θα ταξιδέψουν στα προϊστορικά χρόνια με τα μεγαλύτερα ζώα που έζησαν ποτέ στον πλανήτη.

Οι επισκέπτες της διαδραστικής έκθεσης, θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον φανταστικό κόσμο αυτών των μοναδικών πλασμάτων που κατοικούσαν στον πλανήτη μας πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια.
Παράλληλα, θα μάθουν με συναρπαστικό τρόπο πληροφορίες για τον τόπο όπου ανακαλύφθηκε ο κάθε δεινόσαυρος, την περίοδο που έζησε, τα ανατομικά γνωρίσματα και τις ιδιαιτερότητές τους καθώς και για τις επιστημονικές ανακαλύψεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα σχετικά με την εξέλιξή τους.
Η ομάδα των μουσειοπαιδαγωγών του «Ελληνικού Κόσμου» σχεδίασε και πραγματοποιεί στο πλαίσιο της έκθεσης παράλληλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες και επιμορφωτικά παιχνίδια, μέσω των οποίων τα παιδιά θα μάθουν τα πάντα για τα τεράστια αυτά ερπετά, αλλά και για την εξέλιξη της ζωής στον πλανήτη μας.

30 είδη δεινοσαύρων, πιστές αναπαραστάσεις σε φυσικό μέγεθος, περιμένουν όλη την οικογένεια για να τη μαγέψουν.

Tips:
Αφορά όλες τις ηλικίες.
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 6€ /Ομαδικό 4 ατόμων: 20€
Διεύθυνση: Πειραιώς 254, Ταύρος
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Κλειστά /Τρίτη 09:00–13:30/Τετάρτη 09:00–13:30/Πέμπτη 09:00–13:30/Παρασκευή 09:00–20:00/Σάββατο 11:00–16:00/Κυριακή 10:00–18:00

Originally posted 2016-09-25 10:30:55.