Ο Γρηγόρης ταξιδεύει στο Βερολίνο
7hmeres

Ο Γρηγόρης ταξιδεύει στο Βερολίνο

July 14, 2020

author:

Parenting.gr

Ο Γρηγόρης ταξιδεύει στο Βερολίνο

PK9A1551 - CopyΜε την αγαπημένη φράση του Γιάννη Ρίτσου «Δεν έχει σύνορα η αγάπη. Δεν έχει σύνορα ο κόσμος» να συνοδεύει το όραμα του, ο Γρηγόρης έχει περάσει τα σύνορα της Ελλάδας και έχει φτάσει και σε άλλες έξι χώρες με πιο πρόσφατη τη Γερμανία και συγκεκριμένα το Βερολίνο. Από τα μέσα Νοεμβρίου 2015, η οικογένεια του Γρηγόρη άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στο Βερολίνο, στη φημισμένη Alexanderplatz, για να μοιράσει φρέσκες λιχουδιές, ασυναγώνιστο καφέ και να αποκτήσει νέους φίλους!

Στόχος της εταιρίας είναι η επιτυχής επέκταση στην ευρύτερη περιοχή της Γερμανίας. Η επέκταση σε μια χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, ένα εξαιρετικά σημαντικό και καθόλου εύκολο εγχείρημα. Η εργατικότητα και η επαγγελματική συνέπεια των ανθρώπων του Γρηγόρη, καθώς και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων του αποτελούν τα κατάλληλα εφόδια για να πετύχει. Η επεκτατική αυτή ενέργεια μόνο ένα αισιόδοξο μήνυμα θα μπορούσε να μεταδίδει. Η ελπίδα και η αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον γεμίζει όλους τους Έλληνες όταν μία αμιγώς Ελληνική εταιρία, στις παρούσες συνθήκες, κατορθώνει να επεκτείνει τη δραστηριότητα της σε μια αγορά υψηλών απαιτήσεων.

Η ιστορία του Γρηγόρη ξεκινάει το 1972 στη Δάφνη, όταν ο Γρηγόρης Γεωργάτος άνοιξε το πρώτο κατάστημα Γρηγόρης και δημιούργησε έτσι τον πιο αγαπημένο προορισμό καφέ και μικρογευμάτων στην Ελλάδα. Η αγάπη γι’ αυτό που κάνει, η αισιοδοξία και η πίστη του στο καλό είναι φανερά και συνεχώς μεγαλώνουν. Μαζί με την αγάπη μεγαλώνει και ο αριθμός των μελών της οικογένειας του Γρηγόρη, οι φίλοι που τον προτιμούν και τα σημεία που μπορείς να τον συναντήσεις.

Το όραμα του Γρηγόρη να προσφέρει στους πελάτες του την καλύτερη καθημερινή εμπειρία καφέ και μικρογευμάτων, μέσω ενός δικτύου ικανοποιημένων συνεργατών παραμένει το ίδιο όσο μακριά και αν ταξιδεύει. Η προσπάθεια για μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση, όχι μόνο στους πελάτες, αλλά και στο προσωπικό και το δίκτυο συνεργατών του είναι συνεχής εντός και εκτός των συνόρων.

Για τον Γρηγόρη:
Ο Γρηγόρης με μακρόχρονη παρουσία στη αγορά και πείρα 43 ετών, πιστός στις αξίες του, γεμίζει με μεράκι το στομάχι και την καρδιά των φίλων του από το 1972. Η οικογένεια του Γρηγόρη, σήμερα η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ και μικρογευμάτων στην Ελλάδα και 8η σε Ευρωπαϊκή κατάταξη, περιλαμβάνει πάνω από 284 σημεία σε όλο τον κόσμο και υποδέχεται 200.000 καθημερινούς επισκέπτες. Τα προϊόντα φρεσκοφτιάχνονται και φρεσκοψήνονται στην κουζίνα του κάθε Γρηγόρη, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες προδιαγραφές, προκειμένου να τα απολαμβάνουν πάντα φρέσκα & λαχταριστά οι εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές, που εμπιστεύονται το όνομα Γρηγόρης, καθημερινά.