Οργανώστε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο party για τα παιδιά
ΠΑΙΔΙ ΠΑΙΔΙ

Οργανώστε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο party για τα παιδιά

January 19, 2022

author:

Parenting.gr

Οργανώστε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο party για τα παιδιά

Τι είναι αυτό που κάνει τα Χριστούγεννα τόσο μαγικά; Η συντροφικότητα και η παράδοση. Όσες ετοιμασίες και αν κάνετε, όσα δώρα και αν ψωνίσετε, όσα χρήματα και αν ξοδέψετε για τα παιδιά, ο ενθουσιασμός τους για τα Χριστούγεννα θα είναι στιγμιαίος. Η συντροφικότητα και η παράδοση είναι που εγκαθιστούν μέσα μας τις αναμνήσεις. Τι θα λέγατε αν διοργανώνατε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο party για το παιδί σας;

Το χριστουγεννιάτικο party δεν είναι κάτι που θα πρέπει να γίνει ανήμερα των Χριστουγέννων, αφού τα παιδιά θα πρέπει να περάσουν αυτήν την ημέρα με τις οικογένειές τους. Διοργανώστε το μια ή δυο μέρες νωρίτερα. Το πρωί της παραμονής είναι μια σωστή επιλογή. Οργανωθείτε και δημιουργήστε αναμνήσεις για τα αγγελούδια σας. Πώς πρέπει να είναι ένα χριστουγεννιάτικο party;
Δείτε όλα όσα θα πρέπει να περιλαμβάνει…

Ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με κάλαντα

Φτιάξτε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα για τους καλεσμένους του παιδιού σας. Στολισμένο δέντρο, πολλά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στοιχεία, μουσικούλες, ζέστη, χαλιά για να κυλιστούν κάτω, ζεστά ροφήματα σοκολάτας, κέικ σοκολάτα πορτοκάλι και φρεσκοψημένα μπισκότα. Μπορείτε να τα προτρέψετε να τραγουδήσουν τα κάλαντα ή να παίξουν γύρω απ’ το δέντρο, να τεμπελιάσουν, να μιλήσουν ή και να δουν μια χριστουγεννιάτικη ταινία.

Δραστηριότητες όπως χειροτεχνίες και λαχταριστά μπισκότα

Προμηθευτείτε όλα όσα χρειάζονται για να φτιάξουν χριστουγεννιάτικες κάρτες, στολίδια και ό,τι άλλο ορίσει η φαντασία τους. Μπορείτε ακόμη να τα βάλετε στην κουζίνα με την επίβλεψή σας… Κουπ πατ χριστουγεννιάτικες, ζύμες, χρώματα ζαχαροπλαστικής για να φτιάξουν τα πιο ευφάνταστα χριστουγεννιάτικα μπισκότα.

Party για καλό σκοπό…

Μια άλλη ιδέα είναι το party να έχει χαρακτήρα φιλανθρωπικό. Φυσικά και να διασκεδάσουν στο σπίτι αλλά παράλληλα και να οργανώσουν μια δράση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Θα μπορούσαν να μαζέψουν τρόφιμα για άστεγους ή να μαζευτούν και να σπάσουν τους κουμπαράδες τους για να προσφέρουν τα χρήματα σε κάποιο ίδρυμα.

Χριστουγεννιάτικο πυτζάμα party

Προσκαλέστε τα με τις πυτζαμούλες τους. Στρώστε τους να κοιμηθούν στο σαλόνι πλάι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Βρείτε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και διαβάστε τους τα πιο γλυκά χριστουγεννιάτικα παραμυθάκια. Μπορείτε ακόμη και να δείτε μαζί τους πολλές πολλές οικογενειακές χριστουγεννιάτικες ταινίες.

 

Originally posted 2017-12-08 12:32:32.