Ονειρούπολη της Δράμας. Μια πόλη όνειρο για τα παιδιά!
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Ονειρούπολη της Δράμας. Μια πόλη όνειρο για τα παιδιά!

April 2, 2019

author:

Parenting.gr

Ονειρούπολη της Δράμας. Μια πόλη όνειρο για τα παιδιά!

Κάθε χρόνο, η πανέμορφη πόλη της Δράμας φωτίζεται, στολίζεται και φιλοξενεί το πιο ξακουστό Χριστουγεννιάτικο πάρκο, αυτό της Ονειρούπολης.

Μέσα στα ξύλινα σπιτάκια, τα παιδιά μαθαίνουν τις παραδόσεις των Χριστουγέννων με ομαδικά παιχνίδια, καλλιτεχνικά δρώμενα, δραστηριότητες κατασκευών και τέχνης, ενώ διασκεδάζουν στο παγοδρόμιο, στο καρουζέλ και τα παιχνίδια λούνα παρκ που φιλοξενεί η Ονειρούπολη για να ζεστάνει τους μικρούς της πολίτες.

Οι μουσικές και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι στον πυρήνα των δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα στην Ονειρούπολη, αλλά αυτό που έχει μοναδικό ενδιαφέρον είναι η αναβίωση των τοπικών Χριστουγεννιάτικων παραδόσεων της Βορείου Ελλάδας και της περιοχής της Δράμας.

Ο επισκέπτης θα ζήσει μοναδικές εμπειρίες.

oneiroupoli1

Η Ονειρούπολη γεννήθηκε μέσα από την αγάπη για τα παιδιά και την ανάγκη για τη διαπαιδαγώγησης τους με δημιουργικό τρόπο.
Τα παιδιά μαθαίνουν να συνεργάζονται, έρχονται σε επαφή με το θέατρο, κάνουν αθλητισμό, εξασκούν τις δεξιότητες τους στις διάφορες τέχνες, αποκτούν μοναδικές παραστάσεις μέσα σε ένα χώρο που προσφέρει ασφάλεια, φροντίδα και παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Ο χώρος που φιλοξενεί την Ονειρούπολη είναι ο καταπράσινος Δημοτικό Κήπος της Δράμας και η παραμυθένια πολιτεία συνδέεται με την κεντρική πλατεία της πόλης που είναι το κέντρο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Έτσι μικροί και μεγάλοι, γονείς και παιδιά, κάτοικοι και επισκέπτες της Δράμας μπορούν να ζήσουν τα Χριστούγεννα με έναν ξεχωριστό τρόπο.

oneiroupoli3

Αυτό που δίνει ιδιαίτερο χαρακτήρα στην Ονειρούπολη, ωστόσο, είναι το πλήθος των μουσικών εκδηλώσεων με γνωστούς pop star, που είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να γνωρίσουν τα παιδιά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, να πάρουν αυτόγραφα και να μιλήσουν μαζί τους. Δείτε το φετινό πρόγραμμα παρακάτω.

Σε ό,τι αφορά στην περιοχή, τα καλύτερα ξενοδοχεία βρίσκονται κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού. Το GrandChallet είναι από τα καλυτέρα της περιοχής και μια μοναδική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν την φυσική ομορφιά της περιοχής.
Άλλες επιλογές είναι το Νessos που είναι 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης ενώ φυσικά, η πιο βολική επιλογή είναι τα ξενοδοχεία του κέντρου της Δράμας που είναι εξίσου αξιόλογα.

oneiroupoli4

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου: Μαλού
Κυριακή 6 Δεκεμβρίου: Kings
Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου: Stavento (αναβλήθηκε)
Τρίτη 15 Δεκεμβρίου: Nansy Hantour
Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου: STAN
Κυριακή 20 Δεκεμβρίου: Γιώργος Παπαδόπουλος
Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου: Γιώργος Σαμπάνης
Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου: ΕΚΜΕΚ
Κυριακή 27 Δεκεμβρίου: REC
Κυριακή 3 Ιανουαρίου: 48 Ώρες
Πέμπτη 7 Ιανουαρίου: Μελίνα Ασλανίδου