Οι πετσέτες της θάλασσας έγιναν στρογγυλές!
SHOPPING ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

Οι πετσέτες της θάλασσας έγιναν στρογγυλές!

November 28, 2019

author:

Parenting.gr

Οι πετσέτες της θάλασσας έγιναν στρογγυλές!

Μα τί έπαθαν οι πετσέτες στην παραλία; Στρογγύλεψαν; Κι όμως! Η μόδα στις πετσέτες θαλάσσης αυτό το καλοκαίρι αλλάζει και οι στρογγυλές πετσέτες γίνονται το νέο απόλυτο trend!

Οι πρώτες στρογγυλές πετσέτες που έκαναν εμφάνιση στην παραλία ήταν ασπρόμαυρες με γεωμετρικά σχέδια και κρόσσια περιμετρικά στο τελείωμά τους. Τώρα πλέον μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε διάφορα χρώματα και σχέδια αλλά και μία σειρά από “περίεργες και αστείες” επιλογές! Δείτε παρακάτω μερικές ενδιαφέρουσες και μοναδικές επιλογές και … τραβήξτε όλα τα βλέμματα της παραλίας!

1)  Εάν έχετε κλασικό γούστο επιλέξτε το πρώτο ασπρόμαυρο σχέδιο που άλλαξε τη μόδα! Μπορείτε να συνδυάσετε την πετσέτα σας και με ασορτί καπέλο.
16
2)  Εάν έχετε κλασικό γούστο αλλά θέλετε να κάνετε τη διαφορά, επιλέξτε την εξέλιξη του πρώτου σχεδίου σε υπέροχους μπλέ χρωματισμούς.
12
3) Εαν ψάχνετε μία πετσέτα σε πιο μικρό μέγεθος, μπορείτε να “αφαιρέσετε” τα κρόσσια…
13

3) Τα γεωμετρικά σχέδια μεταμορφώνονται σε ρίγες και το στύλ αλλάζει. Τα κρόσσια παραμένουν περιμετρικά και στολίζουν την πετσέτα σας

15

3) Εαν θέλετε να πρωτοτυπήσετε επιλέξτε πρωτότυπα σχέδια με χιούμορ. Τα παιδιά θα τα λατρέψουν! Ενα πολύ “καλοκαιρινό και δροσερό” μοτίβο είναι το … καρπούζι.

7

3) Στην ιδια λογική είναι και οι παρακάτω επιλογές που δείχνουν τόσο αληθινές…που σε κάνουν να νομίζεις ότι αν ξαπλώσεις στην πετσέτα σου μπορεί να λερωθείς από … πίτσα!

beach towel17

3) Ή να νομίσεις ότι, όσο έκανες μπάνιο κάποιος εφαγε…το ντόνατ σου!

3

3) Ή να νιώσεις μια απέραντη λαχτάρα για ένα χαρούμενο burger …

14

3) Ή ακόμα και να φοβηθείς λιγάκι…

4

Καλά … στρογγυλά… μπάνια!

Πηγή Φωτογραφιών: Pinterest

Originally posted 2016-08-08 04:30:25.