Οι εκδηλώσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) συνεχίζονται και το Σεπτέμβριο
LIFESTYLE ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Οι εκδηλώσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) συνεχίζονται και το Σεπτέμβριο

September 1, 2019

author:

Parenting.gr

Οι εκδηλώσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) συνεχίζονται και το Σεπτέμβριο

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) που πραγματοποιούνται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Στο πλαίσιο των αθλητικών δραστηριοτήτων, η ΑΜΚΕ «Αναγέννηση&Πρόοδος», διοργανώνει αγώνες δρόμου για μικρούς και μεγάλους με την αποκλειστική χρηματοδότηση του ΙΣΝ.
Συγκεκριμένα:
Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων και αγώνας βάδισης 2 χιλιομέτρων μόνο για γυναίκες. Την ίδια μέρα από τις 09:00 έως τις 17:00, το ιατρικό προσωπικό των Κινητών Ιατρικών Μονάδων θα προσφέρει υπηρεσίες και δωρεάν εξετάσεις που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων δωρεάν ψηφιακή τρισδιάστατη μαστογραφία, τεστ Παπ, οστική πυκνότητα, υπέρηχους μαστού και συμβουλές άσκησης και διατροφής.

3-snfcc

Στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα προβολών «Park Your Cinema»  κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και εγκαινιάζεται η σειρά μουσικών συναυλιών Parklife παρουσιάζοντας μουσικές μελωδίες διαφορετικού ύφους.
Συγκεκριμένα:
Το  Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου υποδέχεται τον Ψαραντώνη, την Κατερίνα Παπαδοπούλου και τους Anastatica Project, με την συμμετοχή του Σωκράτη Σινόπουλου.
Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου την σκυτάλη παίρνει ο Πέτρος (Πετρολούκας) Χαλκιάς και το μουσικό σχήμα Θρακόμελο.

Τέλος, συνεχίζονται οι ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας, οι οποίες σε συνέχεια της μεγάλης ζήτησης έχουν αυξηθεί σε επτά καθημερινές ξεναγήσεις.

Tips:
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, απαιτείται προεγγραφή στις οργανωμένες ξεναγήσεις στα κτήρια της ΕΒΕ και της ΕΛΣ και για τις μεμονωμένες αθλητικές δραστηριότητες όπως οι αγώνες. Η συμμετοχή στα υπόλοιπα προγράμματα και στις καθημερινές εκδηλώσεις πραγματοποιείται με σειρά προτεραιότητας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι διαθέσιμο στο www.SNFCC.org/events .

H είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

Originally posted 2016-09-07 12:00:49.