Χριστουγεννιάτικος Γάμος: Παραμυθένιες ανθοδέσμες...
LIFESTYLE ΒΑΦΤΙΣΗ & ΓΑΜΟΣ

Χριστουγεννιάτικος Γάμος: Παραμυθένιες ανθοδέσμες…

April 2, 2021

author:

Parenting.gr

Χριστουγεννιάτικος Γάμος: Παραμυθένιες ανθοδέσμες…

Η περίοδος των Χριστούγεννων είναι ρομαντική, μοναδική και γεμάτη φως!
Αποτελεί  ιδανική εποχή για γάμο και μπορεί να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό σκηνικό για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας.

Αν, λοιπόν, είστε μια “διαφορετική” νύφη που επέλεξε την περίοδο των Χριστουγέννων , συγκεντρώσαμε για εσάς ξεχωριστές ανθοδέσμες που θα ενισχύσουν το στολισμό και θα αποτελέσουν κόσμημα στα χέρια σας:

Η Χιονάτη:

24
16

Η Χιονάτη ήταν μια πριγκίπισσα που την κυνηγούσε η βασίλισσα -μητριά της, γιατί ήταν πολύ όμορφη. Κατάλευκο δέρμα, μαύρα μαλλιά και κόκκινα χείλη. Η Χιονάτη είχε καλή ψυχή και αγαπούσε με πάθος. Οι παραπάνω ανθοδέσμες, εξιστορούν αυτό το παραμύθι! Κουκουνάρια, έλατα, αποξηραμένα φύλλα, κόκκινα και άσπρα τριαντάφυλλα, θα σας κάνουν να νιώσετε ηρωίδα του παραμυθιού.

Η Μουλάν:

22
23

Η Μουλάν, ήταν ένα απλό κορίτσι με μεγάλη δύναμη μέσα της. Έγινε πολεμίστρια για να σώσει τον πατέρα της και ξεχώρισε για τις ικανότητες της. Αν είστε και εσείς μια καθημερινή ηρωίδα που προτιμάτε την απλότητα και τις λιτές γραμμές, οι παραπάνω ανθοδέσμες είναι για εσάς. Απλές, λιτά όμορφες και αυθεντικές .

Η Ωραία Κοιμωμένη:

21 5

Η κλασική ρομαντική ιστορία, με την πριγκίπισσα Αυγή, που δέχεται την υπνωτική κατάρα από την μάγισσα Maleficent, και την ξυπνάει ο αγαπημένος της, με το φιλί της αληθινής αγάπης. Εάν είστε μια ρομαντική νύφη και αγαπάτε τις απαλές αποχρώσεις, οι παραπάνω ανθοδέσμες είναι για εσάς. Ροζ, κίτρινα, άσπρα τριαντάφυλλα αλλά και μοναδικά γκι θα κλέψουν την καρδιά σας και τις εντυπώσεις!

Η Σταχτοπούτα:

9
14
Ίσως η πιο γνωστή παραμυθένια ηρωίδα που την έσωσε η καλή της νεράιδα! Οι παραπάνω ανθοδέσμες είναι γεμάτες κόκκινα τριαντάφυλλα σαν το πάθος της Σταχτοπούτας και ταιριάζουν σε μία νύφη που ξέρει και διεκδικεί αυτό  θέλει .

Η Έλσα:

19
20
Ίσως η πιο αγαπημένη “κακιά” όλων των παραμυθιών. Η Έλσα είναι η μεγαλύτερη αδερφή της Άννας, στο παραμύθι της Disney, Frozen και η βασίλισσα του χιονιού. Στις ανθοδέσμες της Έλσας πρωταγωνιστεί το λευκό χρώμα και η κομψότητα. Ιδιαίτερα ξεχωριστή επιλογή η ανθοδέσμη με τις Χριστουγεννιάτικες μπάλες που θα μείνει αξέχαστη στους καλεσμένους σας