Ξεχωριστές ιδέες για face-painting στα παιδιά
LIFESTYLE ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ

Ξεχωριστές ιδέες για face-painting στα παιδιά

July 27, 2019

author:

Parenting.gr

Ξεχωριστές ιδέες για face-painting στα παιδιά

Τα παιδιά λατρεύουν τις Απόκριες και τις μεταμφιέσεις! Περιμένουν με ανυπομονησία την εποχή που θα μπορούν να παριστάνουν τους αγαπημένους τους ήρωες και να παίζουν με σερπατίνες και κονφετί. Τα παιδικά πάρτι έχουν την τιμητική τους και οι μικροί καλεσμένοι ανυπομονούν για τις οργανωμένες δραστηριότητες και τα παιχνίδια. Μια από τις πιο αγαπημένες στιγμές στις παιδικές εκδηλώσεις είναι το face painting!

Με αφορμή και έμπνευση από τις στολές των παιδιών,  τα προσωπάκια τους γεμίζουν χρώματα, μεταμορφώνονται και ο ενθουσιασμός χτυπάει κόκκινο! Το mommy συγκέντρωσε μερικές ξεχωριστές ιδέες για face painting και σας τις παρουσιάζει:

Σούπερ Ήρωες 

Αγόρια και κορίτσια ονειρεύονται πως μια ημέρα θα γίνουν σούπερ ήρωες, θα πετάνε ψηλά και θα σώζουν τους αθώους της πόλης από τους κακούς! Κάθε χρόνο, οι στολές του Superman, Batman, Spiderman γίνονται ανάρπαστες και τα παιδιά δεν τις βαριούνται ποτέ.

Δείτε παρακάτω ξεχωριστά σχέδια βασισμένα σε σούπερ ήρωες:

Superman

Batman

Spiderman

Wonder Woman

(Πηγή φωτογραφιών: Pinterest)

 

Ζώα

Σε ποιό παιδάκι δεν αρέσουν τα ζώα; Μπορείτε να βρείτε στολή σχεδόν για κάθε είδος ζώου και αντίστοιχα να το ζωγραφίσετε και στα πρόσωπα των παιδιών:

Πεταλούδα

Τίγρης

Πασχαλίτσα

Σκυλάκι

Το face painting, είναι μια εξαιρετική ιδέα απασχόλησης σε όλα τα παιδικά πάρτι και ιδιαίτερα στα αποκριάτικα.

Εάν δε θέλετε να προσλάβετε έναν επαγγελματία για να το κάνει, μπορείτε να προσπαθήσετε να εφαρμόσετε εσείς στους μικρούς σας καλεσμένους, κάποια πιο απλά σχέδια. Προσοχή όμως να προμηθευτείτε τις ειδικές μπογιές.

Originally posted 2017-02-08 07:30:33.