Βιβλιοπροτάσεις: Ντετέκτιβ Κλουζ
ΠΑΙΔΙ ΠΑΙΔΙ

Βιβλιοπροτάσεις: Ντετέκτιβ Κλουζ

June 10, 2019

author:

Parenting.gr

Βιβλιοπροτάσεις: Ντετέκτιβ Κλουζ

Ντετέκτιβ Κλουζ
Μια αστυνομική σειρά για μικρούς αναγνώστες, με ήρωα ένα εννιάχρονο αγόρι που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους ήρωες των κλασικών αστυνομικών μυθιστορημάτων.Η σειρά τιμήθηκε το 2006 με το βραβείο Hansjorg-Martin-Preis, το σημαντικότερο γερμανικό βραβείο για συγγραφείς παιδικών και νεανικών αστυνομικών βιβλίων.

Συγγραφέας : Banscherus Jurgen
Μεταφραστής : Αγγελίδου Μαρία
Επιμελητής : Σωτηροπούλου Γαβριέλλα
Εικονογράφος : Butschkow Ralf
Εκδότης : Μεταίχμιο
Κατηγορίες : Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη

Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ: Tη νύχτα όλες οι φαλάκρες είναι μπλε

κλουζ φαλακρεςΚάποιοι απήγαγαν τον Κλουζ!
Οι απαγωγείς του είναι τρομεροί στην όψη: όλοι μασκοφόροι, όλοι κουρεμένοι γουλί – κι όλοι έχουν τις φαλάκρες τους βαμμένες μπλε! Ένας μάλιστα κουρεύει και τον Κλουζ με τον ίδιο τρόπο, έτσι που το κεφάλι του να μοιάζει με μπλε γυαλιστερό πασχαλινό αυγό! Αλλά ο έξυπνος ιδιωτικός ντετέκτιβ ορκίζεται να πάρει εκδίκηση. Κι έτσι ξεκινάει η πιο αινιγματική υπόθεση της καριέρας του. Μια αστυνομική σειρά για μικρούς αναγνώστες, με ήρωα ένα εννιάχρονο αγόρι που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους ήρωες των κλασικών αστυνομικών μυθιστορημάτων.

Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ: Το φάντασμα του σχολείου

κλουζΗ τελευταία υπόθεση του Κλουζ οδηγεί τα βήματά του μέσα στο ίδιο του το σχολείο! Ο επιστάτης πιστεύει ότι το σχολείο έχει φαντάσματα. Τέτοιες κουταμάρες δεν τον τρομάζουν καθόλου τον Κλουζ. Μα όταν έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με το ροζ φάντασμα του σχολείου μέσα στη νύχτα, νιώθει τα γόνατά του να τρέμουν…

Originally posted 2014-07-02 13:07:52.