Μπούλοκ: Κουράστηκα να ακούω ότι το παιδί που υιοθέτησα δεν είναι γιος μου
LIFESTYLE ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Μπούλοκ: Κουράστηκα να ακούω ότι το παιδί που υιοθέτησα δεν είναι γιος μου

June 15, 2020

author:

Parenting.gr

Μπούλοκ: Κουράστηκα να ακούω ότι το παιδί που υιοθέτησα δεν είναι γιος μου

Συγκλονίζει η Σάντρα Μπούλοκ μέσα από δηλώσεις της σχετικά με την υιοθεσία. Η διάσημη ηθοποιός, μίλησε για την κριτική που της έχουν ασκήσει για το γεγονός ότι αποφάσισε να υιοθετήσει ένα παιδί, και νιώθει αδικία τον χαρακτηρισμό της ως θετής μητέρας.

Είπε ότι νιώθει αληθινή μητέρα του γιου της, ανεξάρτητα από το αν έχουν το ίδιο αίμα ή το ίδιο χρώμα δέρματος.
Δείτε παρακάτω το συγκλονιστικό της μήνυμα υπέρ της υιοθεσίας:

Κουράστηκα να ακούω ότι δεν είναι παιδί μου, ότι δεν είναι το αίμα μου. Οτι είμαι θετή μητέρα.

Είμαι μητέρα. Δεν χρειάζομαι καμία άλλη ετικέτα ή επεξήγηση. Γνωρίζω ότι έχω υιοθετήσει τον γιο μου και είμαι περήφανη γι ‘αυτό.

Μπορεί να μην έχει τα μάτια μου, μπορεί να μην έχει το χαμόγελό μου, μπορεί να μην έχει το ίδιο χρώμα δέρματος με εμένα, αλλά έχει όλη την καρδιά μου. Μια μητέρα είναι ένα πρόσωπο που μεγαλώνει, αγαπά και φροντίζει ένα παιδί. Δεν έχει σημασία αν μοιράζονται το ίδιο αίμα ή όχι.
Κρατώ τον γιο μου στην αγκαλιά μου και ευχαριστώ τον Θεό που μου τον έφερε. Εάν είχε λειτουργήσει για μένα η συνήθης διαδρομή για τη δημιουργία οικογένειας, δεν θα είχα συναντήσει ποτέ αυτό το παιδί. Έπρεπε να τον γνωρίσω. Έπρεπε να γίνω η μητέρα του. Ξέρω τώρα γιατί συνέβησαν όλα αυτά τα γεγονότα. Ή γιατί δεν συνέβησαν. Για να γνωρίσω αυτό το μικρό αγόρι. Είναι ο γιος με με κάθε έννοια της λέξης.

Μοιραστείτε την αγάπη για τα παιδιά σας, είναι τυχερά που σας έχουν.

Ελπίζω όλοι διαβάσουν αυτό το μήνυμα, ειδικά αυτοί που θεωρούν την υιοθεσία ως ταμπού και είναι εναντίον της. Είναι απολύτως σωστό για κάποιον να υιοθετήσει ένα παιδί. Είναι ένα δώρο ζωής. Η επιθυμία της καρδιάς σας μπορεί να δώσει σε ένα παιδί που έχει ανάγκη, ένα ζεστό σπίτι.

Πηγή: thetoc.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Έγκυος η Κάμερον Ντίαζ;

Η Λούσι Λιου για πρώτη φορά μαμά!

Έγκυος και πάλι η Κέιτ Μίντλετον

Δείτε την κόρη του Jude Law!

Originally posted 2015-09-29 06:24:18.