Μπαμπά πιάσε το Swiffer
ΜΠΑΜΠΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Μπαμπά πιάσε το Swiffer

August 9, 2020

author:

Parenting.gr

Μπαμπά πιάσε το Swiffer

Έρευνες έδειξαν πως οι μπαμπάδες που έχουν ενεργό ρόλο στην καθαριότητα του σπιτιού είναι πιο πιθανό να μεγαλώσουν φιλόδοξες κόρες και αγόρια που αντιλαμβάνονται σωστά την ισότητα. Τώρα θα μου πεις έπρεπε να μας το πει κάποια έρευνα; Προφανώς και ισχύει! Αν βλέπει τον μπαμπά-πασά που τα θέλει όλα στο χέρι κάτι τέτοιο θα αναζητήσει και στις μετέπειτα σχέσεις του (μέχρι να φάει καμία παντόφλα στο κεφάλι). Αν όμως βλέπει τον μπαμπά που μοιράζεται τις δουλειές με τη μαμά τι θα κάνει; Θα καταλάβει πως έτσι λειτουργεί ένα σπίτι, πως οι σχέσεις ανθρώπων είναι αμοιβαίες και ίσες.

Τώρα αυτό για τις φιλόδοξες κόρες δεν μπορώ να το αντιληφθώ αλλά για να το είπαν οι ερευνητές κάτι παραπάνω ξέρουν από μένα.

Γι’ αυτό σου λέω μπαμπά, πιάσε και λίγο σίδερο να κάνεις γιατί μου έχει βγει η μέση και σύντομα θα θέλουν και τα αγόρια να φορούν πουκάμισα και δεν θα την παλέψω σου λέω.

Πάνω από όλα όμως μπαμπά, πιάσε το σίδερο για να βοηθήσεις τα αγόρια σου να αντιληφθούν τι σημαίνει ισότητα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Σε έπεισα;

Διαβάστε επίσης:
5 πράγματα που όλοι οι μπαμπάδες εύχονται να ήξεραν οι μαμάδες
Μπαμπάδες εν δράσει… για γέλια!

 

Originally posted 2016-02-26 04:40:12.