Μπαμπάς θα γίνει ο Γιάννης Κότσιρας
LIFESTYLE ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Μπαμπάς θα γίνει ο Γιάννης Κότσιρας

December 14, 2019

author:

Parenting.gr

Μπαμπάς θα γίνει ο Γιάννης Κότσιρας

O αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας και η νέα σύντροφός του Κατερίνα Πέρρου περιμένουν το πρώτο τους παιδί και φυσικά είναι πανευτυχείς.
Ο Γιάννης Κότσιρας είναι ένας άνθρωπος που κρατά προφυλαγμένη την προσωπική του ζωή και δεν έδωσε ποτέ λαβή για κουτσομπολιά , όμως ένα τόσο χαρούμενο νέο δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφό! Οι πληροφορίες μάλιστα λένε πως το μωρό θα έρθει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η Κατερίνα Πέρρου, η οποία κατάγεται από τη Βόρεια Ελλάδα, είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά και έχει αλλάξει ριζικά την καθηµερινότητά του.

kotsiras2

Τον χειμώνα όταν ρωτήθηκε σε πρωινή εκπομπή αν θα παντρευτεί επειδή είναι έγκυος η Κατερίνα, ο Γιάννης Κότσιρας είπε χαρακτηριστικά: «∆εν ισχύει ότι παντρεύτηκα και περιµένω παιδί… Εγώ εύχοµαι όλα αυτά να γίνουν αληθινά. Είµαι στην καλύτερη φάση της ζωής µου, γι’ αυτό λέω ότι το προστατεύω, µη µε µατιάσετε! Θέλω να κάνω οικογένεια, είµαι στην καλύτερή µου φάση. Έχω ευτυχισµένη προσωπική ζωή, αλλά δεν µου αρέσει να την κάνω γύρα στα κανάλια».

Πηγή: thepressroom 

Originally posted 2016-08-29 08:02:29.