Μια διαφορετική γιορτή δημιουργίας
Uncategorized

Μια διαφορετική γιορτή δημιουργίας

June 17, 2020

author:

Parenting.gr

Μια διαφορετική γιορτή δημιουργίας

IMG_0179Υπάρχει άραγε κάποια δραστηριότητα που είναι δημιουργική, που την πραγματοποιούμε όποια στιγμή της ημέρας θέλουμε και με την οποία φτιάχνουμε όμορφα χειροποίητα πράγματα για εμάς και τα παιδιά μας; Η DELFINO YARNS λέει πως υπάρχει και μας καλεί να ανακαλύψουμε τον κόσμο της δημιουργίας μέσα από τη διοργάνωση του 2ου Ευρωπαϊκου Plexis Fashion Party στo Σύνταγμα!

Μετά την περσινή επιτυχία του 1ου Ευρωπαϊκού Plexis Fashion Party που πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία και είχε φοβερή αποδοχή από τον κόσμο, διοργανώνεται και φέτος αυτή η πρωτότυπη γιορτή πλεξίματος και κεντήματος στο Μετρό του Συντάγματος, από Δευτέρα 5 έως Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015.

Χρώματα, νήματα, ευφάνταστοι τρόποι δημιουργίας, αξεσουάρ, πλεκτά, κεντήματα και καταπληκτικές ιδέες για παιδικά πλεκτά συναντιούνται στο 2ο Ευρωπαϊκό Plexis Fashion Party!
Είτε είστε λάτρεις αυτής της ιδιαίτερης τέχνης, είτε είστε αρχάριοι, στο 2ο Plexis Fashion Party θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο πλέξιμο, αλλά και να γνωρίσετε νέες τεχνικές δημιουργίας!

Σε αυτή την 3ήμερη γιορτή θα γνωρίσετε την μόδα του 2016 για το πλέξιμο με νήματα, οικολογικά μαλλιά που πλέκονται με τα δάχτυλα, χωρίς βελόνες, ενώ παράλληλα θα βρείτε πολλά αξεσουάρ (gadget) που θα μετατρέψουν το πλέξιμο σε παιχνίδι για να ξεκινήσετε το πρώτο σας πλεκτό.
Αλλά το καλύτερο μέρος το αφήσαμε για το τέλος! Στην εκδήλωση θα γίνονται δωρεάν μαθήματα με νέες τεχνικές για αρχάριους και προχωρημένους γιατί οφείλουμε να ανακαλύψουμε τον καλλιτέχνη που κρύβεται μέσα μας!

Πληροφορίες:

Δευτέρα 5 έως Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, Σταθμός μετρό Συντάγματος.
Διοργάνωση έκθεσης: Delfino Yarns – Χατζηδάκης / www.delfinoyarns.gr

Originally posted 2015-09-30 13:30:02.