Με το Prep Pad της Orange Chef θα τρώτε υγιεινά και με τις σωστές ποσότητες
Eίμαι μαμά Eκπαίδευση Γωνιά της μαμάς Διατροφή & Συνταγές Συμβουλές

Με το Prep Pad της Orange Chef θα τρώτε υγιεινά και με τις σωστές ποσότητες

July 14, 2020

author:

Parenting.gr

Με το Prep Pad της Orange Chef θα τρώτε υγιεινά και με τις σωστές ποσότητες

81CbDBqjq-L._SL1500_-1024x574To Prep Pad είναι ένα σύστημα που αποτελείται από δύο μέρη, την ηλεκτρονική ζυγαριά με τις δυνατότητες συνδεσιμότητας και την εφαρμογή Countertop για iPad ή iPhone. Το σύστημα κάνει ιδιαίτερα απλή την διαδικασία της προετοιμασίας του γεύματος σας και σας βοηθάει να τηρήσετε με ακρίβεια την δίαιτα σας και βεβαίως να απολαμβάνετε μία υγιεινή διατροφή. Πως το κάνει;
Τοποθετείτε την ποσότητα του τρόφιμου που επιθυμείτε πάνω στην επιφάνεια του Prep Pad (π.χ φρούτα, μπορεί να είναι και διαφορετικά) και στην συνέχεια υποδεικνύετε στην εφαρμογή το είδος της τροφής (π.χ μήλο).

Η εφαρμογή στην συνέχεια, και ανάλογα το βάρος του τρόφιμου, θα σας επισημάνει τις θερμίδες, το λίπος, τα πρωτεΐνες ή τους υδρογονάνθρακες και τα θρεπτικά συστατικά ώστε να είναι εύκολο για εσάς να ορίσετε και να πιάσετε στόχους με την δίαιτα και την διατροφή σας (π.χ τις θερμίδες που πρέπει να καταναλώνετε σε καθημερινή βάση).

Ενδεχομένως λοιπόν να θέλετε να κάνετε δίαιτα, να θέλετε το παιδί σας να λαμβάνει καθημερινά συγκεκριμένα είδη θρεπτικών συστατικών ή ο γιατρός σας, σας υπέδειξε ότι πρέπει να βάλετε περισσότερο σίδηρο στην διατροφή σας με φυσικό τρόπο, και όχι με συμπληρώματα.

Όλα τα παραπάνω, μπορούν να υπολογιστούν αλλά αν βασιστείτε αποκλειστικά στους πίνακες διαθρεπτικής αξίας και συστατικών που υπάρχουν στα τρόφιμα, το πιθανότερο είναι να σας… πιάσει πονοκέφαλος, παρά να κάνετε σωστούς υπολογισμούς. Με το Prep Pad, όλα γίνονται απλά και εύκολα, αφού μπορείτε ακόμα και να “σκανάρετε” –χρησιμοποιώντας την κάμερα του iPad ή του iPhone- το barcode για να υποδείξετε το είδος του τρόφιμου στο σύστημα. Το Orange Chef Prep Pad στοιχίζει περίπου $90.

71fiwaZS5qL._SL1250_-1024x737

Πηγή: athome.gr

Διάβασε επίσης:

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τα πιο υγιεινά σχολικά σνακς!

Παιδί δύσκολο στο φαγητό; Βάλε πρόγραμμα!