Μερικές ιδέες για δώρα της βάπτισης για τους νονούς του παιδιού μας!
LIFESTYLE ΒΑΦΤΙΣΗ & ΓΑΜΟΣ

Μερικές ιδέες για δώρα της βάπτισης για τους νονούς του παιδιού μας!

November 17, 2019

author:

Parenting.gr

Μερικές ιδέες για δώρα της βάπτισης για τους νονούς του παιδιού μας!

Όταν αναλαμβάνουμε να διοργανώσουμε τη βάφτιση του παιδιού μας, προσπαθούμε μέχρι την τελευταία στιγμή να τα κάνουμε όλα άψογα για τους καλεσμένους μας.

Σε αυτόν τον αγώνα δρόμου, οι κουμπάροι μας, οι μελλοντικοί νονοί του παιδιού, είναι συνοδοιπόροι. Συμβάλλουν τα μέγιστα τόσο στην προσπάθεια της προετοιμασίας όσο και στη διεξαγωγή της τελετής.
Τους αξίζει, λοιπόν, να διαλέξουμε γι’ αυτούς τo καλύτερο δώρο!

Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες:

Ρολόι

shutterstock_134303552
Κλασική αλλά και πρακτική επιλογή. Ανάλογα με το ποσό που σκοπεύεις να διαθέσεις, υπάρχει τεράστια ποικιλία.

Δωροεπιταγή από κατάστημα
Αν δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για ψώνια ή έμπνευση, μια ασφαλής λύση είναι μια δωροεπιταγή από ένα πολυκατάστημα ηλεκτρικών συσκευών, ένδυσης ή επίπλων. Το πλεονέκτημα είναι ότι θα δώσεις τη δυνατότητα να διαλέξουν κάτι με το δικό τους γούστο και το μειονέκτημα είναι ότι δε θα έχει το δικό σου χαρακτήρα.

Γυαλιά ηλίου shutterstock_321375911
Είναι υπέροχη αλλά και δύσκολη ιδέα.  Τα γυαλιά όσο όμορφα κι αν είναι, πρέπει να ταιριάζουν στο πρόσωπα που θα τα φορέσει. Μην ξεχάσεις την κάρτα αλλαγής!

Μια σύνθεση δώρου
Αν οι φίλοι σου αγαπούν τις καλόγουστες και νόστιμες επιλογές, με συνοδεία εκλεκτών ποτών, τότε μπορείς να επιλέξεις μία σύνθεση δώρου.  Μια στοχευμένη πλοήγηση στο διαδίκτυο θα σου προσφέρει εξαιρετικές επιλογές ενώ μια παράδοση στο σπίτι θα σου εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο για ξεκούραση.

Ένα ταξίδι shutterstock_210539380
Αυτό το δώρο είναι εντυπωσιακό, αλλά θέλει οργάνωση και συνεργασία. Βρες μερικούς προορισμούς που προτιμούν και τους οποίους μπορείς να υποστηρίξεις οικονομικά. Ζήτησε να σου πουν πιθανές ημερομηνίες και κανόνισε το. Κοίταξε και τις online προσφορές … ίσως καταφέρεις να εξασφαλίσεις πιο οικονομικά πακέτα!

Ένα αξεσουάρ για τα χόμπι τους
Επίλεξε εξειδικευμένα αξεσουάρ για το αγαπημένο χόμπι των φίλων σου.  Να είσαι σίγουρη, ότι τέτοιες ιδέες σκορπούν κύματα ενθουσιασμού! Μερικά παραδείγματα είναι ένα κράνος μηχανής για μηχανόβιους τύπους, ειδικά παπούτσια για μαραθωνοδρόμους, μια αντίκα για τους λάτρεις του είδους και ούτω καθ’ εξής…

Originally posted 2015-03-23 04:48:54.