Λαχταριστό μοσχαράκι κοκκινιστό με λαχανικά και αρωματικό ρύζι
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Λαχταριστό μοσχαράκι κοκκινιστό με λαχανικά και αρωματικό ρύζι

January 12, 2017

author:

Parenting.gr

Λαχταριστό μοσχαράκι κοκκινιστό με λαχανικά και αρωματικό ρύζι

Σοτάρετε το μοσχάρι σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει.

Παράλληλα, προσθέτετε καρότα σε ροδέλες, ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, τεμαχισμένες πολύχρωμες πιπεριές και φρέσκα μανιτάρια.

Αφού μαραθούν, σβήνετε με κόκκινο κρασί και προσθέστε χυμό τομάτας.

Αλατοπιπενώνετε και προσθέτετε μπαχάρι και γαρύφαλλο.

Σερβίρετε με σπυρωτό αρωματικό πιλάφι.
*Το μοσχαρίσιο κρέας είναι άριστη πηγή πρωτεϊνών και σιδήρου και συνίσταται να καταναλώνεται τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα.