Λαχταριστό μοσχαράκι κοκκινιστό με λαχανικά και αρωματικό ρύζι

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

Σοτάρετε το μοσχάρι σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει.

Παράλληλα, προσθέτετε καρότα σε ροδέλες, ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, τεμαχισμένες πολύχρωμες πιπεριές και φρέσκα μανιτάρια.

Αφού μαραθούν, σβήνετε με κόκκινο κρασί και προσθέστε χυμό τομάτας.

Αλατοπιπενώνετε και προσθέτετε μπαχάρι και γαρύφαλλο.

Σερβίρετε με σπυρωτό αρωματικό πιλάφι.
*Το μοσχαρίσιο κρέας είναι άριστη πηγή πρωτεϊνών και σιδήρου και συνίσταται να καταναλώνεται τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα.

The post Λαχταριστό μοσχαράκι κοκκινιστό με λαχανικά και αρωματικό ρύζι appeared first on Mommy.gr.

Περισσότερα άρθρα