Καλοκαιρινά εργαστήρια στις Μικρές Ιστορίες!
LIFESTYLE ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Καλοκαιρινά εργαστήρια στις Μικρές Ιστορίες!

November 19, 2021

author:

Parenting.gr

Καλοκαιρινά εργαστήρια στις Μικρές Ιστορίες!

Τι: Εκπαιδευτικά προγράμματα / Αντισχολείο
Πότε: 10-14 Ιουλίου / Θεματική ενότητα Αγγλικά / 18:00-19:30
Για ποιόν: Παιδιά από 6 μηνών έως 7 ετών / Τα παιδιά έως 3 ετών στα εργαστήρια είναι μαζί με τους γονείς τους
Πού: Μικρές Ιστορίες-Χώρος δημιουργικών δράσεων/Ν. Δημητρακοπούλου 70 Αθήνα
Είσοδος: Με κόστος / Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής

Οι Μικρές Ιστορίες, πραγματοποιούν ένα πρόγραμμα για τα παιδιά για να έρθουν σε επαφή με τις επιστήμες μέσω του παιχνιδιού. Πειράματα φυσικής, εργαστήριο χημείας, μαθηματικά παιχνίδια, φανταστικά ταξίδια για μικρούς εξερευνητές γίνονται η αφορμή για δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για κάθε ηλικιακή ομάδα.

Τα πολύ μικρά παιδιά (6 μηνών- 3 ετών) έχουν μια αστείρευτη φυσική περιέργεια για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο κόσμος μας. Με την ενθάρρυνση των γονιών τους , θα γνωρίσουν παράξενα υλικά και μαγικές λεκάνες εξερεύνησης, προσεγγίζοντας τα μέσα από κινητικά και αισθητηριακά παιχνίδια.

Τα μεγαλύτερα παιδιά (3-7 ετών) βλέπουν τον κόσμο σαν ένα τεράστιο πάρκο εξερεύνησης. Σε μικρές ομάδες εργασίας θα έχουν αμέτρητες ευκαιρίες να πειραματιστούν και να εξερευνήσουν με αληθινά υλικά και εργαλεία, ψάχνοντας τις απαντήσεις στις απορίες τους μαζί με παιδαγωγούς που θα εμπλουτίζουν το παιχνίδι τους και θα προσδιορίζουν τους στόχους.

Οι δράσεις του ΑΝΤΙΣΧΟΛΕΙΟΥ θα πραγματοποιούνται τόσο στον εσωτερικό, όσο και στον εξωτερικό χώρο του σχολείου μας. Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι από 19 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου 2017 και θα αποτελείται από αυτοτελή εργαστήρια 1μιση ώρας, 2 φορές την εβδομάδα για κάθε ηλικιακή ομάδα.