Ιστορίες σαν όνειρα που έγιναν δημιουργίες για το παιδικό δωμάτιο
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

Ιστορίες σαν όνειρα που έγιναν δημιουργίες για το παιδικό δωμάτιο

November 19, 2021

author:

Parenting.gr

Ιστορίες σαν όνειρα που έγιναν δημιουργίες για το παιδικό δωμάτιο

Πολύχρωμα πουλιά και ζωάκια, βροχή από αστέρια και ήρωες που ξεπηδούν από τον ανεξάντλητο κόσμο των παραμυθιών και την παιδική φαντασία, στολίζουν τα δημιουργικά φωτιστικά, τους μαυροπίνακες, τις ονειροπαγίδες και τους πίνακες που προορίζονται για τη διακόσμηση ονειρικών παιδικών δωματίων.

Με την έμπνευση και τις δημιουργίες της Μίκας Ζερβού, η blue & red δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαμβάνουν τα παιδιά τον δικό τους χώρο στο σπίτι. Οι προτάσεις δημιουργικού φωτισμού για φωτιστικά οροφής θα κάνουν τα δωμάτια των μικρών μας ιδιαίτερα, γεμάτα φως, χρώμα και παιδικότητα. Επιτραπέζια φωτιστικά με κρεμαστά αστέρια που αφήνουν το φως να ξεχυθεί στο δωμάτιο μέσα από τα ιδιαίτερα σχέδιά τους, αλλά και επιτοίχιος φωτισμός με απλίκες, θα δημιουργήσουν ξεχωριστές γωνιές για τη χαλάρωση των παιδιών ή την ανάγνωση για την αγαπημένη στιγμή του παραμυθιού!

Πίνακες ζωγραφισμένοι με ακρυλικά χρώματα και θεματολογία που ξεχειλίζει από τρυφερότητα,  θα δώσουν στο δωμάτιο του παιδιού έναν χαρακτήρα μοναδικό όσο και ο δικός του! Με μία επίσκεψη στο κατάστημα στην Κηφισιά  μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας ονειρικό κόσμο. Θα βρείτε  αμέτρητες δημιουργικές ιδέες για τη συνολική διακόσμηση του παιδικού δωματίου, αλλά και –γιατί όχι;- μια διακοσμητική, ονειρική πινελιά και για άλλους χώρους του σπιτιού.

Σύμφωνα με τη Μίκα Ζερβού: Πιστεύουμε ότι η αισθητική καλλιεργείται από τα ερεθίσματα που μας περιβάλλουν. Γι’ αυτό θέλουμε να προσφέρουμε στα παιδιά δημιουργίες με παιδικότητα και αυθορμητισμό που θα τους χαρίσουν χαμόγελα και που θα εμπνεύσουν τη δική τους δημιουργικότητα.