Ιδέες δώρων για τους δασκάλους!

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

shutterstock_184485998Τώρα που τελειώνει το σχολείο, τα παιδιά θα αποχαιρετίσουν τους δασκάλους τους! Συνηθίζεται από πολλούς γονείς και παιδιά να ετοιμάζουν δώρα για να τα δώσουν στον αποχαιρετισμό στους δασκάλους! Το δώρο είναι μια πολύ γλυκιά χειρονομία και μια εκδήλωση στοργής προς το άνθρωπο που όλη τη χρονιά πρόσεχε τα παιδιά μας! Εάν θέλετε να κάνετε κι εσείς φέτος ένα δώρο στο δάσκαλο ή τη δασκάλα του παιδιού σας πάρτε μερικές ιδέες και αποφασίστε με το πιτσιρίκι σας τι θα δωρίσετε!

Φανάρι για κεριά. Φτιάξτε μαζί με το παιδί σας ένα όμορφο φανάρι για κερί ρεσώ. Πάρτε ένα παλιό βάζο, βάψτε το ή κολλήστε με τη μέθοδο ντεκουπάζ ένα όμορφο σχέδιο, δέστε ένα κορδελάκι και το δώρο σας είναι έτοιμο! Μην ξεχάσετε να βάλετε μια κάρτα με μια ευχή για να ξέρει από ποιον είναι!

Πιατέλα ζωγραφισμένη. Άλλο ένα υπέροχο χειροποίητο δώρο είναι να ζωγραφίσετε μια πιατέλα μαζί με το παιδί. Πρέπει να πάρετε τα κατάλληλα  χρώματα για να μη βγαίνουν στο πλύσιμο και μετά αφεθείτε στη δημιουργία και στο ταλέντο του παιδιού σας!

Γλυκό. Μια άλλη ωραία ιδέα είναι να φτιάξετε ένα υπέροχο κέικ ή μπισκότα και να τα βάλετε σε μια εντυπωσιακή συσκευασία. Μπορεί επίσης να είναι γλυκό του κουταλιού ή μαρμελάδα που σίγουρα θα ξετρελάνει τον καθένα! Βάλτε και μια όμορφη ετικέτα, τυλίξτε το σε ένα εντυπωσιακό χαρτί και το δώρο που έχει φτιαχτεί από εσάς και το παιδί είναι έτοιμο!

Γλάστρα. Τέλος μια επίσης εύκολη και ιδιαίτερη ιδέα για δώρο είναι ένα γλαστράκι! Ζωγραφίστε με το παιδί σας ένα κασπώ και μεταφυτέψτε ένα φυτό ή ένα λουλούδι! Υπέροχο δώρο που χαρίζει ομορφιά και ζωντάνια!

Διαβάστε επίσης:

Ανοιξιάτικες κατασκευές για το παιδί! 

 

The post Ιδέες δώρων για τους δασκάλους! appeared first on Η εγκυμοσύνη, η γυναίκα, η μαμά, κάθε μέρα.

Περισσότερα άρθρα