Ιδέες διάταξης των κρεβατιών στο δωμάτιο των παιδιών!
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΑΙΔΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

Ιδέες διάταξης των κρεβατιών στο δωμάτιο των παιδιών!

January 21, 2020

author:

Parenting.gr

Ιδέες διάταξης των κρεβατιών στο δωμάτιο των παιδιών!

Κάποιες φορές, οι ανάγκες των παιδιών μας είναι …μεγαλύτερες από τον χώρο του δωμάτιο τους. Ιδιαίτερα όσο μεγαλώνουν τα παιδιά χρειάζονται περισσότερους χώρους αποθήκευσης και διεκδικούν προσωπικό χώρο.
Ας δούμε μερικές πρακτικές ιδέες για το πως θα μπορούσαμε να τοποθετήσουμε τα έπιπλα στο παιδικό υπνοδωμάτιο για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

1. Δυο νοητοί χώροι
Αυτή η ιδέα είναι μια πρόταση για “διαίρεση” ενός κοινόχρηστου υπνοδωμάτιου με μια δυσδιάκριτη συρόμενη πόρτα. Κάθε κρεβάτι μπορεί να έχει ενσωματωμένους αποθηκευτικούς χώρους, που είναι ιδανικοί για την τοποθέτηση των κλινοσκεπασμάτων, αλλά και για τα εκτός εποχής ρούχα.

Brave Hearts

2. Συρόμενο κρεβάτι
Είτε πρόκειται για ένα δωμάτιο που το μοιράζονται δυο αδέλφια, είτε για  δωμάτιο ξενώνα προτείνουμε ένα συρόμενο δεύτερο κρεβάτι, που σας εξασφαλίζει χώρο.

Bedroom

3. Μεγαλώνοντας μαζί
Η κοινή χρήση των χώρων μπορεί να ξεκινήσει από την αρχή. Στην σύνθεση αυτή βλέπουμε μια ενσωματωμένη κούνια μωρού, κάτω από την κουκέτα ενός μεγαλύτερου παιδιού. Επιλέξτε την ασφαλή λύση των λευκών επίπλων και προσθέστε πινελιές χρώματος με το χαλί, τα σεντόνια και τις διακοσμήσεις.

1063580-ictcrop_300 (1)

4. Ποντάροντας στην ουδετερότητα
Αν έχετε ένα αγόρι και ένα κορίτσι που θα πρέπει να μοιράζονται τον ίδιο χώρο, καλύτερα να επιλέξετε ουδέτερα χρώματα. Το μελί σε συνδυασμό με μια απαλή απόχρωση τερακότα, θα κάνει τα δύο παιδιά νιώσουν άνετα. Στη διάταξη αυτή βλέπουμε κρεβάτι με κουκέτα, που εξασφαλίζει άνεση στον υπόλοιπο χώρο, αλλά και έξυπνες ιδέες αποθήκευσης, όπως τα καλάθια κάτω από το κρεβάτι και τα ενσωματωμένα ράφια στο τραπεζάκι.

1039475-ictcrop_300 (1)

Δες επίσης DIY: κατασκευές νυχτερινού φωτισμού στο παιδικό δωμάτιο!

Originally posted 2015-05-28 04:30:31.