Ιδέες για να "μασκαρευτείτε" εύκολα και να συνοδεύσετε τα παιδιά στα πάρτι
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ιδέες για να “μασκαρευτείτε” εύκολα και να συνοδεύσετε τα παιδιά στα πάρτι

February 16, 2017

author:

Parenting.gr

Ιδέες για να “μασκαρευτείτε” εύκολα και να συνοδεύσετε τα παιδιά στα πάρτι

Τις ημέρες των Αποκριών, τα παιδιά ενθουσιάζονται με τις μεταμφιέσεις, τα πάρτι και τις σερπατίνες  ενώ εσείς βλέπετε τις προσκλήσεις να έρχονται η μία μετά την άλλη. Πολύ συχνά σας ζητάνε να διασκεδάσετε μαζί τους και να μασκαρευτείτε κι εσείς.  Δεν πρέπει να χαλάσετε το χατήρι τους και να αφήσετε τις χαρούμενες αυτές στιγμές να περάσουν χωρίς να δημιουργήσετε τις δικές σας αναμνήσεις.

Το mommy σας προτείνει εύκολες ιδέες για να ντυθείτε με απλά αξεσουάρ που πιθανώς να έχετε ήδη σπίτι, που θα σας δώσουν την ευκαιρία να μπείτε στο κλίμα της εποχής και να δώσετε χαρά στους “μικρούς” μασκαράδες.

Γιατρός

Μπορείτε να δανειστείτε τον εξοπλισμό ενός φίλου σας γιατρού ή να χρησιμοποιήσετε τα παιδικά ιατρικά εργαλεία. Θα έχει ενδιαφέρον να βρείτε και τα καλοκαιρινά σαμπό για να το ενισχύσετε!

Σκιάχτρο

Ο πανάρχαιος τρόπος για να τρομάζουν τα πουλιά που ήθελαν να φάνε από τις σοδειές των αγροτών , μπορεί να γίνει η πιο cool στολή για εσάς! Βάλτε ένα παλιό καρό πουκάμισο, φαρδύ παντελόνι και αθλητικά και ένα καφέ παλιό ψάθινο καπέλο. Ζωγραφίστε στάχια και ράμματα στο πρόσωπο σας και ενισχύστε το με μακιγιάζ.

Από την εποχή των ’80s

Τα ’80s ήταν μια εποχή μέσα στο glam, τη λάμψη και την ένταση σε ρούχα, μαλλιά και αξεσουάρ. Βρείτε το παλιό σας φανταχτερό κολάν, βάλτε μια μπαντάνα σε έντονο χρώμα στα μαλλιά, γκέτες και αθλητικό κορμάκι και είστε έτοιμες! Αντίστοιχα οι μπαμπάδες μπορούν να αντιγράψουν το στυλ των αντρών της εποχής, φορώντας τζιν σαλοπέτα, πολύχρωμο πουκάμισο με σηκωμένους γιακάδες και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Τέλος, θα ήταν ωραία ιδέα εάν θέλουν και τα παιδιά φυσικά, να συνδυάσετε τις στολές σας. Εάν ντυθείτε γιατροί, μπορείτε να ντύσετε το παιδάκι σας ασθενή ή νοσοκόμο, εάν επιλέξετε το σκιάχτρο μπορείτε να το ντύσετε πουλάκι ή έαν πάρετε την ’80s επιλογή μπορείτε να το ντύσετε αντίστοιχα με το χαρακτηριστικό στυλ των ’80s. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα συνοδεύσετε το παιδί σας στις αποκριάτικες εκδηλώσεις και θα το κάνετε να χαρεί, αλλά θα είστε και μια συνολικά “μεταμφιεσμένη” οικογένεια!