Θάλεια Ματίκα: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο Ηρώδειο!

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

Έξι χρόνια μετά τη γέννηση του γιου τους Δάνου και η Θάλεια Ματίκα με τον Τάσο Ιορδανίδη ετοιμάζονται να γίνουν για δεύτερη φορά γονείς. Το διάσημο ζευγάρι που κρατά πάντα πολύ διακριτική στάση σε όλα και αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή, είναι στα καλύτερά του και αυτό φαίνεται.

Η Θάλεια έχει ήδη αρχίσει να μετρά αντίστροφο για τον ερχομό του μωρού που θα έρθει στον κόσμο τον Οκτώβρη και απολαμβάνει την κάθε στιγμή… Παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, όμως, η γνωστή ηθοποιός δεν έχει αλλάξει τις συνήθειές και το πρόγραμμά της. Την Τρίτη, άλλωστε, βρέθηκε στο Ηρώδειο μαζί με τον σύζυγό της και απόλαυσε την παράσταση “Εννιά και πέντε” με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Χρήστο Θηβαίο.

“Πάνω απ’ όλα είμαστε γονείς. Αυτή είναι η ευτυχία μας τώρα που περιμένουμε και το δεύτερο παιδί μας δεν μπορούμε παρά να είμαστε αληθινά χαρούμενοι”, είχε δηλώσει η Θάλεια σε πρόσφατη συνέντευξή της δείχνοντας την ανυπομονησία του ζευγαριού για το δεύτερο μωρό τους.

Πηγή: tlife

Περισσότερα άρθρα